Είναι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του πλανήτη, με κάθε της κουβέντα να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, και κάθε της εμφάνιση να αντιγράφεται από τις θαυμάστριές της μετά μανίας. Αναφερόμαστε φυσικά στη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά.

Σε διαδικτυακό της μήνυμα, όπου αναφέρεται στο σύστημα υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, τονίζοντας τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες που έκαναν οι εργαζόμενοι σε αυτό, όλο το προηγούμενο, πολύ δύσκολο διάστημα. Το συγκεκριμένο βίντεο, γυρίστηκε με αφορμή τη λήξη της τριετούς καμπάνιας «Nursing Now» που είχε ως σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, γυρίστηκε με αφορμή τη λήξη της τριετούς καμπάνιας «Nursing Now» που είχε ως σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Όπως ήταν φυσικό, εκτός από τα λεγόμενά της, αρκετά σχολιάστηκαν και οι στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες εντυπωσίασαν με την ιδιαιτερότητά τους. Συγκεκριμένα η δούκισσα, επέλεξε ένα λευκό Alexander McQueen φόρεμα, το οποίο είχε ξαναφορέσει το 2017! Το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό περιδέραιο των 9.000 λιρών.

Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που η δούκισσα επιλέγει να φορέσει ένα κομμάτι που είχε φορέσει και στο παρελθόν, μιας και είναι κάτι που συνηθίζει. Την ίδια τακτική ακολουθεί και με τα ρούχα των παιδιών της. Αν σου άρεσε το λευκό φόρεμα της Κέιτ, δες παρακάτω μερικές προτάσεις.

Φόρεμα Shirt - KARL LAGERFELD

Οneteaspoon

Κρουαζέ φόρεμα με ζώνη

Toi&Moi

Φόρεμα με ζώνη

H&M

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS