Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει μετατρέψει τα μπλέιζερ σε σήμα κατατεθέν της και παρόλο που δεν διακρίνεται για τη στιλιστική φαντασία και την τόλμη της, ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως τα ενσωματώνει αψεγάδιαστα σε κάθε εμφάνιση. Η επιλογή της να φορέσει κομμάτια που μπορούμε να βρούμε ακόμα και σε οικονομικές αλυσίδες κάνει το στυλ της να μοιάζει αναπάντεχα προσιτό, συμπαρασύροντας και τη δημόσια εικόνα της.

Σε μια νέα ανάρτησή της, για παράδειγμα, για τη δημοσίευση μιας μεγάλης βρετανικής μελέτης που διερευνά τις επιπτώσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη ζωή του καθενός μας αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, φωτογραφήθηκε στο γραφείο της με ένα λευκό μπλέιζερ. Το βρήκαμε στα Zara, με 60 ευρώ, και το ξεχωρίσαμε για δύο λόγους: Και για τη φινετσάτη γραμμή του και για το γεγονός ότι, χάρη στο χρώμα του, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες, ιδιαίτερα κάτω από τις αντίξοες συνθήκες μιας υποφωτισμένης συνήθως επαγγελματικής βιντεοκλήσης, όπου θέλουμε να δείχνουμε αψεγάδιαστες και λαμπερές.

Φυσικά, το λευκό σακάκι της Κέιτ Μίντλετον δεν είναι το μοναδικό μπλέιζερ των Zara στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε, ακόμα και αν το στυλ μας είναι casual και απαρτίζεται συνήθως από τζιν παντελόνι και βαμβακερό τοπ - ή μάλλον ειδικά τότε, όπου ένα σακάκι θα το αναβαθμίσει με μια κίνηση χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει επιτηδευμένο.

Δες το σακάκι της Κέιτ Μίντλετον:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Μπλέιζερ συνόλου με σχέδιο ύφανσης, www.zara.com, 59,95 EUR

Δες τρία ακόμα μπλέιζερ από τα Zara που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μπλέιζερ με καρό σχέδιο, www.zara.com, 59,95 EUR

Δες το εδώ

Σταυρωτό μεσάτο μπλέιζερ, www.zara.com, 25,99 EUR

Δες το εδώ

Σταυρωτό μπλέιζερ cropped, www.zara.com, 49,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS