Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, που έγιναν στο Λονδίνο, σε μία εντελώς διαφορετική εποχή για ολόκληρο τον πλανήτη, όλοι οι Βρετανοί είχαν μάτια κυρίως για την Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν τότε φρεσκοπαντρεμένη με τον πρίγκιππα της καρδιάς της και πολλά υποσχόμενη, καθώς αρκετοί την αντιμετώπιζαν από την πρώτη στιγμή ως το μέλλον της μοναρχίας. 

Εκεί είχαμε δει και ένα σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στο πριγκιππικό ζευγάρι, όταν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, οι οποίοι δεν συμπαθούν τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, είχαν πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου σε μία αυθόρμητη κίνηση πανηγυρισμού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Λίγες μέρες πριν είχαμε δει ξανά τη Μίντλετον μέσα σε ένα κομψό, κόκκινο σακάκι που τότε είχε συζητηθεί αρκετά κυρίως επειδή προερχόταν από μία πολύ προσιτή εταιρία ρούχων, τα Zara. To 2012 ήταν μία από τις πρώτες φορές που η σύζυγος του Ουίλιαμ διάλεγε ένα κομμμάτι από μία μεγάλη αλυσίδα ένδυσης και το κοινό δεν ήταν ακόμα συνηθισμένο σε τέτοιες επιλογές από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Φαίνεται, όμως, ότι η Κέιτ αγάπησε πολύ το συγκεκριμένο σακάκι. Και έτσι το κράτησε στην ντουλάπα της, όπως έχει κάνει με αρκετά ρούχα της μέσα στα χρόνια, και το επανέφερε φέτος σε μία πολύ πρόσφατη βιντεοκλήση μέσα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η δούκισσα συνδύασε το φωτεινό κόκκινο blazer, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, με ένα μπεζ τοπ και χρυσά κοσμήματα.

Δείτε την εμφάνιση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Και μπορεί το συγκεκριμένο σακάκι να μην υπάρχει πια στα ράφια των Zara, ωστόσο, μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο αν είσαι λάτρης του κόκκινου.

Δες το εδώ

ΜΕΣΑΤΟ BLAZER ΚΟΣΤΟΥΜΙΟΥ 29,95 EUR

Δες το εδώ

ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΟΨΗ ΣΑΤΕΝ 49,95 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS