Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον επιλέγει να τιμήσει την πριγκίπισσα Νταίάνα επιλέγοντας ένα φόρεμα το οποίο να μοιάζει εκπληκτικά με κάποιο που η πιο αγαπημένη «γαλαζοαίματη» στον κόσμο είχε φορέσει στο παρελθόν. Ωστόσο, η πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ συζητήθηκε πολύ έντονα καθώς η Κέιτ διάλεξε ένα πανομοιότυπο φόρεμα με εκείνο που η Λαίδη Ντι έχει φορέσει στο μακρινό 1985, μόλις λίγες ημέρες μετά την ημερομηνία γενεθλίων της αδικαχαμένης πριγκίπισσας. 

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου η Νταϊάνα θα έκλεινε τα 59 της χρόνια και λίγες ημέρες αργότερα η Μίντλετον εμφανίστηκε σε μία επίσημη εκδήλωση, στο βρετανικό νοσοκομείο NHS, με ένα μίντι φόρεμα σε μπλε σκούρο χρώμα το οποίο έμοιαζε βγαλμένο από την ντουλάπα της πρόωρα χαμένης μητέρας του Ουίλιαμ. 

Εκτός από το γεγονός ότι το κομψό φόρεμα του brand Beulah London (αξίας 525 λιρών) έμοιαζε τρομερά σαν μία στιλιστική επιλογή που θα μπορούσε να έχει κάνει η ίδια η Νταϊάνα, η αλήθεια είναι ότι έφερε κατευθείαν στον νου ένα συγκεκριμένο φόρεμα με το οποίο η Ντι είχε εμφανιστεί πριν από 35 χρόνια σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο παλάτι του Κένσινγκτον. 

Η πρόσφατη εμφάνιση της Κέιτ Μίνλτετον.

Ίδιο μήκος, παρόμοιος γιακάς, ίδια μανίκια, κοντική, σκούρα απόχρωση και η ίδια ακριβώς διάθεση για μία διαχρονική εμφάνιση, η οποία θα μπορούσε να έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και να επαναληφεί ακόμα περισσότερες στο μέλλον και πάλι να μοιάζει φρέσκια και σχετική. 

Βλέποντας την Κέιτ να καταφθάνει όμως έτσι ντυμένη στην εκδήλωση του μεγάλου βρετανικού νοσοκομείου ΝΗS, οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να κάνουν τον συσχετισμό, λέγοντας ότι σίγουρα πρόκειται για ακόμα μία προσπάθεια της Μίντλετον να δείξει σε όλους πόσο σέβεται και τιμά τη μνήμη της Νταϊάνα.

Το φόρεμα της Νταϊάνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαρακτηριστικό παραμένει το γεγονός ότι η Κέιτ δεν είναι η μοναδική πριγκίπισσα που εμφανίστηκε πρόσφατα με αυτό το κλασικό ρούχο. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο φόρεμα σε μία επίσημη εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους στην Ινδονησία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η εμφάνιση της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας.

Kεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS