Η πιο αγαπημένη από τις αγαπημένες μας, η Κέιτ Μπλάνσετ, η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, στη Μόστρα, εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις της, οι οποίες είναι εξαιρετικά σύχρονες και πάντα κομψές και ανυπέρβλητα στιλάτες. 

Στα πλαίσια του σύγχρονες, δεν εννούμε ότι ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές της μόδας, αλλά ότι αφουγκράζονται τα καλέσματα των καιρών. Έτσι, κι ενώ ο πλανήτης στέλνει σημάδια κόπωσης, ενώ οι πηγές και οι φυσικοί πόροι εξανλούνται, ενώ η παγκόσμια πανδημία μας έχει όλους περιορίσει, η μόδα πρέπει να ηγηθεί της αλλαγής και να παύσει την αλόγιστη υπερβολή της παραγωγής της. 

Στην ενίσχυση της ιδέας της βιωσιμότητας της μόδας, η οσκαρική ηθοποιός επανέλβα όχι μία, αλλά δύο εμφανίσεις της από το παρελθόν

Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στη συμπεριφορά των καταναλωτών. Να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες του στυλ, να συνδυάσουν το παλιό με το νέο και να αγαπήσουν τα καλά κομμάτια της ντουλάπας τους, ακόμα κι αν τα έχουν φορέσει ξανά και ξανά. Αυτό είναι στυλ και άποψη, όχι τα ρούχα της κούκλας της τρέχουσας βιτρίνας. 

Αυτό έκανε και η Κέιτ Μπλάνσετ. Στην ενίσχυση της ιδέας της βιωσιμότητας της μόδας, η οσκαρική ηθοποιός επανέλβα όχι μία, αλλά δύο εμφανίσεις της από το παρελθόν, μία κομψή τουαλέτα, σε λαμπερό navy χρώμα, του Esteban Cortazar, που τελείωνε σε άσπρα φινιρίσματα και έμοιαζε με ενσωματωμένη κάπα και ένα τοπ-κορσέ του McQueen, που είχε ξαναφορέσει το 2016, αλλά με διαφορετικό ανσάμπλ, με φούστα με πούπουλα, αντί για παντελόνι που το συνδύασε φέτος. 

Αυτή η γυναίκα είναι πολύ μπροστά. 

 

Δείτε το βίντεο με τις εμφανίσεις τότε και τώρα:

 

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS