Η άνοιξη απέχει πάνω από έξι μήνες και εμείς έχουμε μπει ήδη σε ενδυματολογικό mode χειμωνιάτικο όμως την ίδια στιγμή οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές στον κόσμο έχει ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι τάσεις που θα γεμίσουν τις ντουλάπες των γυναικών την ερχόμενη σεζόν. 

Μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη δεν βοηθάνε περισσότερο την κατάσταση αφού έχουν ήδη αρχίσουν να κυκλοφορούν με αυτές και να μας μπερδεύουν κι άλλο. Αυτό που πάντως είναι σίγουρο είναι ότι την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 θα γίνουμε (για ακόμα μία φορά) όλες καουμπόισσες. 

Οι καουπόικες μπότες ετοιμάζονται για δυναμικό come back λοιπόν, αλλά δεν είναι οι μόνες. Ο οίκος Dior κυκλοφόρησε ήδη τη νέα καμπάνια του με πρωταγωνίστρια την εκτυφλωτική Τζένιφερ Λόρενς και το κλίμα ήταν «πιο Άγρια Δύση δεν γίνεται».

Και ο Calvin Klein όμως στα σόου που παρουσίασε για τη νέα κολεξιόν που θα φορεθεί την ερχόμενη σεζόν είχε μπόλικο Γουέστερν στις πασαρέλες του. Κάπως έτσι η Kένταλ Τζένερ υπόκυψε και φόρεσε ήδη το λουκ εστιάζοντας σε ένα ενυπωσιακό πουκάμισο σε καουμπόικο στυλ. Άγρια Αμερική μέχρι το κόκαλο.

Δες πώς το συνδύασε και πάρε ιδέες από τώρα για αρκετούς μήνες μετά, όπως και μία γρήγορη έρευνα αγοράς με μερικά κομμάτια μεγάλων σχεδιαστών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Δες το εδώ

CAROLINE CONSTAS Clementine cotton shirt $420

Δες το εδώ

STELLA MCCARTNEY Alina fringe shirt $750

Δες το εδώ

Western Silk Shirt $269 USD
TAGS