Στην πολύ όμορφη και τρυφερή νέα καμπάνια του οίκου Fendi στη Ρώμη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η 16χρονη κόρη της Κάρις Ζέτα Ντάγκλας ποζάρουν πιασμένες από το χέρι ή η μία στην αγκαλιά της άλλης, χαρίζοντας μία εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών με αφορμή την κυκλοφορία της τσάντα Peekaboo του ιταλικού οίκου.

Γυρισμένη σε μερικά από τα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά σημεία της αιώνας πόλης η Τζόουνς μαζί με την έφηβη κόρη της στέλνουν το μήνυμα του ισχυρού δεσμού ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, κάτι που ήταν άλλωστε και ο βασικός στόχος του οίκου Fendi. Mάλιστα στην περσινή καμπάνια του οίκου πόζαρε μία άλλη διάσημη οικογένεια, αυτή της Kris Jenner, της Kim Kardashian και της μικρής North West. 

Μαμά και κόρη στη νέα καμπάνια του οίκου Fendi.

H ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την στενή σχέση που έχει με την κόρη της, σχολιάζοντας πως είναι σαν δύο κολλητές, που μιλάνε μεταξύ τους για τα πάντα.

Γυρισμένη σε μερικά από τα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά σημεία της αιώνας πόλης η Τζόουνς μαζί με την έφηβη κόρη της στέλνουν το μήνυμα του ισχυρού δεσμού ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, κάτι που ήταν άλλωστε και ο βασικός στόχος του οίκου Fendi.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS