Η Τζένιφερ Λόπεζ  έχει ένα μοναδικό υπερατού: μπορεί να κάνει τα πιο φαντεζί ρούχα να μοιάζουν κομψά. Είναι η φλόγα της ιδιοσυγκρασίας της, η μοναδικά σέξι αύρα της. Το 2000 είχε γίνει χαμός με εκείνο το πράσινο φόρεμα με τα ντεσέν της ζούγκλας και το βαθύ ντεκολτέ, που είχε φορέσει την βραδιά των Grammy, μέχρι και συνεντεύξεις είχε δώσει επί του θέματος, μέχρι και τον τρόπο που ψάχνουμε στην Google είχε καταφέρει να αλλάξει αυτό το πράσινο φόρεμα (διάβασε το άρθρο εδώ).

Σήμερα, δεκαεννέα χρόνια μετά από αυτήν την ιστορική στιγμή των εμφανίσεων περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας το iconic Versace φόρεμά της, ξαναφράφοντας ιστορία. 

Μία μεγάλη στιγμή για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο και μία ακόμα μεγάλη έκληξη από την πλευρά της Ντονατέλα Βερσάτσε, που στα τελευταία σόου της επιστρατεύει μοντέλα των 90s και επαναφέρει το παλιό γκλάμουρ της μόδας, με όποιο τρόπο μπορεί. 

Η J. Lo έκλεισε το σόου του οίκου Versace, για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2020, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. 

Η J. Lo έκλεισε το σόου του οίκου Versace, για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2020, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. / REUTERS/Alessandro Garofalo

Δείτε ένα βίντεο με το φόρεμα του 2000 και το φόρεμα με το οποίο περπάτησε στην πασαρέλα του Versace σήμερα:

Ήταν μία νέα εκδοχή, ακόμα πιο αποκαλυπτική του φορέματος του 2000, με βαθύ ντεκολτέ και αποκαλυπτική πλάτη, ενώ δύο μεγάλα σκισήματα φλέρταραν με τα καλογυμνασμένα πόδια της 50χρονης Λόπεζ. 

Ίσως σε 20 χρόνια από τώρα να περπατήσει στην πασαρέλα του Versace μόνο με μαγιό, στο ίδιο πάντα print, φυσικά. Για την ακρίβεια, το περιμένουμε πως και πως. 

Δείτε ολόκληρο το σόου του οίκου Versace, για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020, από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS