Πάνω που οι αγαπημένοι στιλίστες των celebrities είχαν καταλήξει ότι αν υπάρχει ένα παντελόνι που «απαγορεύεται» να φορέσουμε φέτος αυτό δεν είναι άλλο από το πάλαι ποτέ skinny τζιν, το ρούχο που υπήρξε για πολλά χρόνια την νούμερο ένα επιλογή κάθε πρωινής, απογευματινής και βραδινής μας εμφάνισης, συνέβει κάτι που μάλλον θα τους κάνει να αναθεωρήσουν. 

Όπως όλα τα ρούχα, το skinny τζιν, έζησε κι αυτό την προσωπική ιστορία του, πέρασε την δική του εξέλιξη, γέμισε σκισίματα που μας έκαναν να ανασηκώσουμε με σκεπτικισμό το ένα φρύδι, χαμήλωσε κι άλλο τη μέση του αφορώντας πλέον αρκετά μικρότερες ηλικίες και κατέληξε κάτι τόσο βαρέτο που πλέον πολλές από εμάς δεν γυρίζουμε να το ξανακοιτάξουμε ακόμα κι αν το βρούμε με 70% έκπτωση στο αγαπημένο μας κατάστηματα ένδυσης.

Και να που η Jessica Biel, σύζυγος Justin Timberlake και μία πετυχημένη γυναίκα με ένα πραγματικά κομψό στυλ, εμφανίστηκε στους δρόμους της όμορφης Νέας Υόρκης με το πιο πληκτικό παντελόνι των τελευταίων χρόνων, επιλέγοντας, όμως, μία χρωματική απόχρωση που μας κάνει να το προσέξουμε εκ νέου. Ναι, αν θες να συνεχίσεις να φοράς το άνετο skinny τζιν σου δεν έχες παρά να αγοράσεις ένα ακόμα, αυτή τη φορά στο πιο κομψό χρώμα που κυκλοφορεί στην αγορά. Το πετροπλυμμένο μαύρο. 

Ίσως το μόναδικό skinny τζιν που ταιριάζει τέλεια σε κάθε γυναίκα, όποιο κι αν είναι το προσωπικό στυλ και η ηλικία της και δεν προκείται ποτέ να δείξει παρωχημένο όσα χρόνια κι αν περάσουν, αφού δεν θυμίζει απαραίτητα τζιν αλλά ένα ρούχο που μπορεί να σταθεί μοναδικά από μία βόλτα στην πόλη μέχρι μία casual Friday στην απαιτητική corporate εταιρία σου.

Η Jessica Biel στη Νέα Υόρκη.

Δες το εδώ

BASIC Z1975 SKINNY JEANS DETAILS, ΖΑRA, 22.95 EUR

Δες το εδώ

JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOORE BLACK BLACK DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

Low waist skinny jeans, ΒERSHKA, 19.99 €

Δες το εδώ

Push Up Low Rise Jeans, BERSHKA, 25.99 €

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS