ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Η Intimissimi και η Irina Shayk παρουσιάζουν το project που θα αλλάξει τον τρόπο που ντυνόμαστε και αισθανόμαστε για το σώμα μας

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Με το Intimissimi Every Wear book, η Intimissimi αναπροσδιορίζει τον κόσμο του basic knitwear και η Irina Shayk το αγκαλιάζει σε ένα φωτογραφικό project απογειώνοντας τα καθημερινά κομμάτια που είναι το δέρμα της γυναίκας.

Η Intimissimi και η Irina Shayk δημιουργούν την βίβλο του basic knitwear

Tο Intimissimi Every Wear Book περιγράφει έναν νέο τρόπο με τον οποίο αποκαλύπτεται το σχήμα και η ομορφιά κάθε γυναίκας -επιπλέον από τα εσώρουχα. Μία αντισυμβατική γλώσσα που επέλεξε η Intimissimi για να τονίσει περαιτέρω την έννοια της θηλυκότητας και άνεσης.

Ο οδηγός της Intimissimi απαραίτητος σε όλες. Απαντά σε ερωτήματα όπως «Τι φοράω πάνω από τα εσώρουχα;», «Τι υφές να επιλέξω;», «Τι επίδοση να περιμένω από τις φυσικές ίνες σε σύγκριση με τις επεξεργασμένες;» και απεικονίζει και περιγράφει την εφαρμογή, άνεση και επίδοση των υφών που χρησιμοποιούνται στα basic πλεχτά και cult κομμάτια (tops, αμάνικες μπλούζες, κορμάκια, μακρυμάνικα πλεχτά, σλιπ, κ.α.) κατάλληλα για να φορεθούν “πάνω από τα εσώρουχα”.

Η Irina Shayk πρωταγωνιστεί σε αυτό το project και απαθανατίζεται με ένα καθ’όλα νέο twist από τον νεαρό φωτογράφο Rowan Papier. Επιλέγοντας να τη φωτογραφίσει χρησιμοποιώντας αναλογικό κι όχι ψηφιακό φίλμ, αντίθετα με τη σημερινή τάση στη φωτογραφία μόδας, ο Rowan Papier προσέδωσε έναν πλούτο και ένα αδιαμφισβήτητο class στις εικόνες.

Οι λέξεις-κλειδιά για την Intimissimi Fall-Winter 2017/18 συλλογή, είναι λειτουργικότητα και απόδοση: μπλούζες, tube tops, κορμάκια και πουκάμισα σε basic αποχρώσεις. Με ένα ιδιαίτερο focus στις διαφορετικές υφές και τα χαρακτηριστικά τους, τα κομμάτια της συλλογής γίνονται το δεύτερο δέρμα σας. Ανετα, με easy chic στυλ και μία δόση glam.

modal, κασμίρι, μικροϊνα, μετάξι, δαντέλα και βαμβάκι, τα νέα knitwear σχέδια χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Κάθε ένα χαρίζει άνεση και λειτουργικότητα, με εκπληκτική απόδοση – στοιχεία απόλυτα ταυτισμένα με το brand Intimissimi.

Tο Intimissimi Every Wear Book, σχεδιάστηκε για τους πελάτες του brand σε όλο τον κόσμο - έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες - και είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, στα καταστήματα.

Πάρτε το δικό σας για να γνωρίζετε τι να επιλέξετε και ποιο κομμάτι ταιριάξει με το “σωστό” εσώρουχο όλες τις ώρες της ημέρας.

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο