Ανήκει σε μία από τις πιο διάσημες και ιστορικές ελληνικές οικογένειες, άρρηκτα συνδεδεμένες με την ναυτική ζωή του τόπου μας. Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου, εγγονής του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού.

Η γνωστή οικογένεια, η οποία έχει κατά καιρούς αποτελέσει πηγή ερευνών και ατελείωτων αφιερωμάτων, ιστορική έχει μείνει η κόντρα του Νιάρχου με τον Ωνάση, έχει να υπερηφανευτεί για τα αξιόλογα και διακριτικά της μέλη.

Ένα από αυτά είναι και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους σε όλες τις πτυχές της ζωής της. Κοσμοπολίτισσα και λάτρης της μόδας, θα τη συναντήσει κανείς σε διεθνή ντεφιλέ ενώ την είδαμε και πρόσφατα στην περίφημη επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Ανάμεσα στις αγάπες της βέβαια, συγκαταλέγεται και η Ελλάδα, την οποία φροντίζει να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο. Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να αποβιβάζεται από ταχύπλοο σκάφος.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να αποβιβάζεται από ταχύπλοο σκάφος.

Αιθέρια, με μία κοντή αέρινη φούστα και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, ήταν για ακόμη μία φορά άκρως καλοκαιρινή και κομψή. Όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS