ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας σε νέα physical αλλά και digital edition

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε ξανά τις πόρτες της στο κοινό.

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας σε νέα physical αλλά και digital edition

H Athens Xclusive Designers Week, η ελληνική εβδομάδα μόδας, επιστρέφει για 28η σεζόν παρουσιάζοντας τις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών σε ένα event υψηλής αισθητικής που συνδυάζει την φυσική παρουσία αλλά και τον διαδυκτυακό τρόπο προβολής αφού θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr.

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε ξανά τις πόρτες της στο κοινό τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 καθώς μετά από έναν χρόνο πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα fashion shows με φυσική παρουσία στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στο χώρο της μόδας.

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας σε νέα physical αλλά και digital edition

Η λαμπερή σχεδιάστρια μόδας Irene Angelopoulos με boho διάθεση και σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό διακοσμημένο με σανό που θύμιζε βρετανική εξοχή παρουσίασε την νέα γλάμορους κολεξιόν της.

Η λαμπερή σχεδιάστρια μόδας Irene Angelopoulos με boho διάθεση και σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό διακοσμημένο με σανό που θύμιζε βρετανική εξοχή παρουσίασε την νέα γλάμορους κολεξιόν της.

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο στο εμβληματικό παλαιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό όπου η σχεδιάστρια παρουσίασε την νέα Ηaute Couture συλλογή «Kiss the wind» S/S 2021 ενώ οι καλεσμένοι με πολύ ενθουσιασμό συμμετείχαν μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο fashion show, ανάμεσα τους ήταν η Ναταλία Δραγούμη, ο Μέμος Μπεγνής, η Ελένη Πετρουλάκη, η Μαρία Καλάβρια, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Χριστίνα Παπά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Στρατός Τζώρτζογλου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Νικολέτα Καρρά και πολλοί άλλοι.

Ο αγαπημένος οίκος Kathy Heyndels πραγματοποίησε ένα πρωτοποριακό Drive In concept, catwalk με φυσική παρουσία στο παλιό αεροδρόμιο που κέρδισε τις εντυπώσεις κι εντυπωσίασε που παρευρισκόμενους. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συλλογή «Wild Drive» S/S 2021 front row μέσα από τα αυτοκίνητα τους σε ένα απολυτά underground σκηνικό, ενώ τα μοντέλα παρουσιάστηκαν μέσα από ένα vintage λεωφορείο που αποτελούσε μέρος του ιδιαίτερου σκηνικού. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία ήταν : Στρατός Τζώρτζογλου, Μάγκι Χαραλαμπίδου, Τάκης Γιαννέτος, Ιωάννα Σουλιώτη και πολλοί άλλοι.

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέσα από τα μάτια της μόδας. Μοναδικά fashion films και ευφάνταστα catwalks θα σας ταξιδέψουν σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων & του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού. Ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα απολαύσουμε και θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενο δελτίο τύπου στην Athens Xclusive Designers Week είναι σημαντικότεροι Έλληνες σχεδιαστές, Ελληνικά fashion brands αλλά και νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα απολαύσουμε και θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενο δελτίο τύπου στην Athens Xclusive Designers Week είναι σημαντικότεροι Έλληνες σχεδιαστές, Ελληνικά fashion brands αλλά και νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής.

Αυτή τη σεζόν η εβδομάδα μόδας της Αθήνας τιμάει με την σειρά της τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 στέλνοντας μηνύματα έμπνευσης και οραματισμού για τα επόμενα χρόνια δίνοντας έμφαση στο ΤΩΡΑ.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: η COLGATE MAX WHITE ULTIMATE, η πρώτη λευκαντική οδοντόκρεμα με καινοτόμα σύσταση με ένζυμα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι. Η LA BIORED της HEREMCO, μια σειρά καινοτόμων καλλυντικών επιστημονικής έρευνας, που αναγεννούν την επιδερμίδα! Tα ροφήματα Starbucks RTD Coffee.

Επίσημοι συνεργάτες είναι η σχολή Freddy MakeUp Stage που επιμελείται το μακιγιάζ των μοντέλων και η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos που έχει αναλάβει το haistyling.

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία της διοργάνωσης είναι το Fashion Design Project by Bombay Sapphire, όπου δίνεται η δυνατότητα σε νέους επίδοξους σχεδιαστές μόδας να δημιουργήσουν ένα look εμπνευσμένο από τα χρώματα της Bombay, να διακριθούν και να κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη εβδομάδα μόδας και στο θεσμό των Νέων Σχεδιαστών.

Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection.

Η Athens six star tours ανέλαβε την μεταφορά όλων των προσκεκλημένων με πολυτελή Vans στους χώρους διεξαγωγής των επιδείξεων καθώς και των μοντέλων στα γυρίσματα.

Επιπλέον, τη διοργάνωση υποστηρίζουν, το νερό Minoa Water, το πρακτορείο μοντέλων Happy Models, ο Dj Nikos Alatas, το Athens six star tours, η σχολή μόδας Pansik , το 7th Heaven Salon που ανέλαβε την περιποίηση των άκρων των μοντέλων καθώς και η εταιρία Printop που προμήθευσε στη διοργάνωση τα ευφάνταστα T-Shirts και καπέλα. Μένοντας πιστή στις αξίες της και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει ακάθεκτη με μοναδικό της στόχο την στήριξη της εγχωρίας βιομηχανίας μόδας και των Ελλήνων δημιουργών, παρακινώντας το κοινό να επιλέγει ελληνικά.
Η προβολή των επεισοδίων της Athens Xclusive Designers Week στο Lifo.gr θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

Χορηγοί επικοινωνίας: Cosmote Tv, Music 89,2, Downtown, Deluxe, You Weekly, Fashion Daily, WomanToc, MissBloom

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Δήμου Αθηναίων, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών ( ΕΑΤΑ) , Δήμου Αλίμου, Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/axdweek & https://www.instagram.com/axdw_fashionweek/.

Φωτογραφίες: Panoulis

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
Περισσότερα από

Μόδα

12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.

10 Απρ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Το κομψό styling trick που αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό look

Το στιλιστικό trick που ακολούθησε η 63χρονη ηθοποιός.

09 Απρ 2024

Η Mέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο styling combo που επέλεξε να φορέσει η Mέγκαν Μαρκλ σε δημόσια εμφάνισή της.

08 Απρ 2024

Η Τζούλια Ρόμπερτς με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου σε σμαραγδένια απόχρωση

H Pretty Woman, Τζούλια Ρόμπερτς, φόρεσε δημουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

08 Απρ 2024

Ντέμι Μουρ: H ageless εμφάνιση στα 61 με see-through φόρεμα

Η αποκαλυπτική εμφάνιση στο πάρτι των Dolce & Cabbana.

08 Απρ 2024