Πολύ μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες σεζόν σχετικά με ποιος τύπος ντένιμ παντελονιού είναι πιο κουλ και πιο σύγχρονος και, αν τελικά, τα skinny τζιν που κυριαρχούν στα πράγματα εδώ και πολλά χρόνια εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρα. 

Ίσως το παραπάνω debate να μην είχε απαντηθεί ποτέ, ωστόσο, οι συνολικές κοινωνικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού είχαν σαν αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση μίας απόλυτης και αδιαπραγμάτευτης ανάγκης στον χώρο της μόδας. Την αναζήτηση για άνεση και πρακτικότητα. 

Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι αυτή τη χρονική στιγμή όλα τα buggy, χαλαρά και ριχτά ρούχα υπερτερούν εξ'ορισμού απέναντι σε οτιδήποτε είναι πιο στενό και άβολο, κάνοντας τους πάντες να υποκύπτουν σταδιακά στη μοντέρνα γοητεία τους. 

Μία από τις πιο διάσημες λάτρεις των τζιν στον κόσμο, η ηθοποιός Κέιτι Χολμς που δεν ζει χωρίς τα ντένιμ παντελόνια της, έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά με μία μόνο εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, φορώντας το πιο buggy τζιν που την έχουμε δει να φοράει ως τώρα. 

Με μεγάλη καμπάνα και πολύ σκούρο μπλε χρώμα το τζιν της Χολμς δείχνει άψογο συνδυασμένο με ένα μακρύ, καμηλό παλτό και λευκά, πάνινα sneakers.

Η εμφάνιση της Χολμς στη Νέα Υόρκη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Για την ιστορία να πούμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι φοράει μετά μανίας τα φαρδιά τζιν παντελόνια της και μας κάνει να θέλουμε να την αντιγράψουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Reformation Zoe High Rise Loose Jeans ($148)

Δες το εδώ

ASOS Curve High Rise Relaxed Dad Jeans in Midwash ($50)

Δες το εδώ

Levi's Ribcage Straight Ankle Jeans ($98)

Δες το εδώ

Sandro Nonstretch Wide Leg Jeans ($265)

Δες το εδώ

Agolde Crisscross Jeans ($188)

Δες το εδώ

Re/Done 90s High Rise Loose Jeans ($265)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS