Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι αναμφισβήτητα η πιο καλοντυμένη μαμά στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και τώρα που οι θερμοκρασίες πέφτουν στην αγαπημένη μητρόπολη, ακόμα και τώρα που όλοι κυκλοφορούν ταμπουρωμένοι μέσα στα παλτό και στα σκουφιά, η Αμάλ καταφέρνει να ξεχωρίσει και να κάνει παράλληλα και στιλιστική πρόταση. 

Η τελευταία της εμφάνιση, με τα δίδυμα, ήταν μία ακόμα αποκάλυψη: Συνδύσε όλα τα κομμάτια που αγαπάμε μαζί. Το δερμάτινο skinny παντελόνι, τα μποτάκια με κορδόνια και τετράγωνο τακούνι, το λεοπάρ, γούνινο παλτό. Αυτή η σειρά από ρούχα μοιάζει με σίγουρο παζλ, με προμελετημένη λύση. Α, συγνώμη, ξεχάσαμε να προσθέσουμε την τραγιάσκα του ναυτικού σε όλο αυτό. «Σιγουράκι» κι αυτή. 

Με τον Αλέξανδρο και την Έλα στην αγκαλιά η μαμά Αμάλ κατάφερε να πετύχει την ιδανική, χειμερινή εικόνα, η οποία βρίσκει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε πρακτικά παπούτσια και στις τρέχουσες τάσεις. Μία ακόμα επιβεβαίωση ότι η γυναίκα αυτή έχει βρει το στυλ της και το συντηρεί με όλους τους τρόπους. Ακόμα και με το χιλιοφορεμένο δερμάτινο παντελόνι. 

Δείτε πώς συνδύασε το λουκ και πιο κάτω ένα βίντεο με την εμφάνισή της:

Η τελευταία της εμφάνιση, με τα δίδυμα, ήταν μία ακόμα αποκάλυψη: Συνδύσε όλα τα κομμάτια που αγαπάμε μαζί. Το δερμάτινο skinny παντελόνι, τα μποτάκια με κορδόνια και τετράγωνο τακούνι, το λεοπάρ, γούνινο παλτό.

Δες ένα βίντεο με την εμφάνισή της αγκαλιά με τα δίδυμα:

 

TAGS