Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το Manhattan και το Annie Hall του Γούντι Άλεν θεωρούνται μέχρι σήμερα ταινίες συνώνυμα με την επιτομή του γυναικείου στυλ και σημεία αναφοράς όταν μιλάμε για το απόλυτο ανδρόγυνο λουκ που το ζηλεύουμε μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά χάρη στη γοητεία και την έμφυτη κομψότητα της Diane Keaton, σε μία εποχή που οι στιλίστες δεν είχαν τη θέση που έχουν σήμερα στη παγκόσμια showbiz. Ποιος δεν θυμάται την καταπληκτική της εμφάνιση στον «Νευρικό Εραστή» όπου η Keaton εμφανίζεται με γραβάτα και γιλέκο και γέρνει γλυκά και νωχελικά στο μπαλκόνι του Γούντι πάνω από ένα μπουκάλι κρασί; 

Σήμερα η Keaton, που εξακολουθεί να είναι ιδαιίτερα ενεργή στο σινεμά, «αγκαλιάζει» από την αρχή την αγάπη της και την μοναδική σχέση που είχε πάντα με τη μόδα, χτίζοντας σταδιακά μία διαφορετική παρουσία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. 

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της δεκαετίας του '70 και του '80, αλλά και η γυναίκα που έκανε όλες τις υπόλοιπες να πάρουν την απόφαση να φορέσουν κοστούμι από το πρωί μέχρι το βράδυ ανεβάζει όλο και πιο συχνά στο Insta φωτογραφίες με τα καθημερινά της λουκ, ποζάροντας με χάρη μπροστά στον μεγάλο όρθιο καθρέφτη της. 

Επιπλέον στις λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της η ηθοποιός προσφέρει και αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φοράει και τι ήταν αυτό που την έκανε να τα επιλέξει. Όπως για παράδειγμα, η φαρδία, μαύρη, δερμάτινη ζώνη που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα την οποία η Κeaton ισχυρίζεται ότι έχει αγοράσει σε όλα τα χρώματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Για την ιστορία βέβεια πρέπει να δώσουμε και μία επιπλέον πληροφορία. Η Diane δεν αγαπά μόνο τον κινηματογράφο και τη μόδα αλλά και το καλό κρασί, αφού τα τελευταία χρόνια παράγει το δικό της ερυθρό κρασί με την ονομασία The Keaton Red από τους φημισμένους για την υψηλή ποιότητα τους αμπελώνες της Νάπα στην Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS