ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νταϊάν Κίτον πήγε στα Όσκαρ όπως θα πήγαινε για καφέ με τις φίλες της

Με ένα λουκ που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο κόκκινο χαλί.

Η Νταϊάν Κίτον πήγε στα Όσκαρ όπως θα πήγαινε για καφέ με τις φίλες της

Πάντα υπήρξε καθοριστικό fashion icon και συνεχίζει ακάθεκτη στα 74 της χρόνια. Μάλιστα, λίγες γυναίκες έχουν το δικό της έμφυτο χάρισμα, αλλά και την δική της κοφτερή ματιά όταν μιλάμε για το στυλ. Η Νταϊάν Κίτον εδώ και λίγο καιρό έχει αναπτύξει μία μεγάλη αγάπη για το ίνσταγκραμ μέσω του οποίου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα ντυσίματα της και δίνοντας συμβουλές σε διαδικτυακούς φίλους.

Από τη εποχή του «Νευρικού Εραστή» όταν τα μακριά, φαρδιά παντελόνια της και τα εφαρμοστά γιλέκα της έσκασαν σαν όμορφα τούβλα πάνω στο κεφάλι του κοινού και έγιναν αντικείμενα πόθου, δίνοντας στιλιστικές ιδέες σε χιλιάδες γυναίκες, η Κίτον παραμένει πιστή στο ενδυματολογικό ύφος με το οποίο καθιερώθηκε στις συνειδήσεις μας, το οποίο δεν είναι άλλο από την πλέον θηλυκή και γοητευτική εκδοχή του ανδρόγυνου λουκ. Καμία γυναίκα δεν ξέρει να ντύνεται αντρικά καλύτερα από την Νταϊάν.

Με μεγάλα, αντρικά καπέλα, καρό κοστούμια, ριχτά σταυρωτά παλτό και φαρδιές δερμάτινες ζώνες η Κίτον δεν αλλάζει το ποια είναι και τι της αρέσει για κανέναν λόγο και για καμία περίσταση. Ούτε καν για τα Όσκαρ. Στα οποία η διάσημη ηθοποιός πήγε όπως θα πήγαινε για καφέ ή για ψώνια σε κάποια μεγάλη λεωφόρο του Xόλιγουντ.

Με ένα πανέμορφο κοστούμι του οίκου Ralph Lauren και ασορτί παλτό, αλλά και τη ζώνη που τόσο αγαπά και φορά πλέον σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της, η Κίτον δεν αποχωρίστηκε το μαύρο καπέλο της ούτε όταν παρουσίασε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Η εμφάνιση της στη σκηνή του Dolby Theatre του Λος Άντζελες, παρέα με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» Κιάνου Ριβς, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά κυρίως θετικά. Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπαυσαν να πουν ότι το outfit της δεν ήταν το ιδανικό για την βραδιά των Όσκαρ.

Η ανάρτηση της ηθοποιού με την εμφάνιση της.

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι εδώ και λίγο καιρό η Κίτον έχει γίνει μανιώδης υποστηρικτής του καρό, γεμίζοντας το προφίλ της στο ίνσταγκραμ με καρό παντελόνια, σακάκια και παλτό.

Μερικές από τις φωτογραφίες της.

Δείτε την εμφάνιση της Νταϊάν Κίτον στην σκηνή των Όσκαρ.

Φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο