Κάθε τέτοια εποχή που αφήνουμε την άνοιξη για το καλοκαίρι νιώθουμε να μας περιτριγυρίζουν ανασφάλειες σε σχέση με το στάιλινγκ. Μα, να εμφανίσω τα πόδια μου, ακόμα δεν είμαι μαυρισμένη, να αφήσω τα χέρια μου εκτεθειμένα, να βάλω κλειστά παπούτσια, θα ζεσταθώ πολύ. Τέτοια ερωτηματικά μας ακολουθούν και τελικά μπορεί να μας οδηγήσουν στο λάθος. 

Η εποχή αυτή λέγεται demi season γιατί ακριβώς αυτό είναι και φυσικά, υπάρχει η ιδανική γκαρνταρόμπα για αυτή την εποχή, αρκεί να σκεφτούμε συνδυαστικά και να καταλάβουμε τις ανάγκες του σώματός μας σε σχέση με τη θερμοκρασία που επικρατεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Τα ντυσίματα αυτής της περιόδου οφείλουν να έχουν μια ευελιξία και να μπορούν να μας ντύσουν κομψά αλλά και πρακτικά. 

Όπως και να το κάνεις το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει και το πρωί είναι πιο ζωηρή, οπότε το ντύσιμο ή τα ντυσίματα αυτής της περιόδου οφείλουν να έχουν μια ευελιξία και να μπορούν να μας ντύσουν κομψά αλλά και πρακτικά. 

Η blogger και ινσταγκράμερ pepamack μόλις πριν λίγο καιρό δημιούργησε το απόλυτο outfit για την εποχή, το οποίο μάλιστα κέρδισε πολλά μπράβο, μέχρι στιγμής έχει 31.000 καρδούλες αγάπης και φυσικά, ορίζει το λουκ της εποχής αυτής που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Φόρεσε ένα τζιν σε ανοιχτό χρώμα, ίσια γραμμή και χαλαρό στην εφαρμογή, με ένα top σε μαύρο χρώμα και ένα blue σακάκι σε oversized φόρμα, με μία τσάντα με χρυσή λεπτομέρεια, περασμένη χιαστί και μαύρα σανδάλια με λεπτά λουριά. 

Γιατί αυτό το outfit είναι τόσο σωστό; Γιατί μπορεί να μας κρατήσει ζεστές τα βράδια ή στην πρωινή δροσιά αλλά ταυτόχρονα ακολουθεί τα καλέσματα του καιρού και έδιωξε τα κλειστά παπούτσια φέροντας μια νότα καλοκαιριού. Το ίσιο τζιν είναι δε, από τα πιο κομψά και all time classic τζιν που μπορούμε να έχουμε στη ντουλάπα μας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ COOL ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ PEPA MACK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS