Απ' ότι φαίνεται κάθε εβδομάδα θα έχουμε ένα ακόμη ζεύγος παπουτσιών Zara που θα χτυπάει διάνα στην καρδιά μας. Κι αυτό γιατί τα Zara παράγουν κομψά παπούτσια σε εργοστασιακούς ρυθμούς. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν τη χάρη των μεγάλων οίκων ως προς την εικόνα, αλλά το χρηματικό ποσό που θα ψοδέψουμε για αυτά είναι μικρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλό, υπάρχει άλλωστε και η ρήση «ό,τι πληρώνεις παίρνεις».

Μεσούσης της κρίσης όμως και ενώ το fast fashion συνεχίζει να «φτύνει» στιλιστικές επιλογές σαν μηχανή που παράγει λαχταριστό παγωτό, εμείς θα συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε διαμάντια στο βυθό της μόδας. 

Αυτές οι μπότες των 40 ευρώ και της στιλιστικής διχρωμίας, μπλε με μαύρο, είναι ό,τι πιο σικ έχουμε δει τελευταία. Τόσο σικ που τολμάμε να το συγκρίνουμε με Chanel. Οι διαφορές για όποιομ ξέρει είναι εμφανείς, αλλά όπως λέει και ο λαός «την κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά». 

Μιας και μιλάμε για υφασμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο με μια προσθήκη δέρματος στη μύτη του παπουτσιού, θα συνδυάζονταν όμορφα με σούπερ μίνι, αλλά και με skinny τζιν. Με οτιδήποτε άλλο θα ήταν λάθος. 

Δείτε τις μπότες καθώς και μερικά ακόμα κομμάτια που μοιάζουν με Chanel αλλά είναι Zara. 

Δείτε το εδώ

ΜΠΟΤΑ XL ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ 39,95 EUR

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ CHANEL ΑΠΟ ΤΑ ZARA: 

Δείτε το εδώ

ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΠΕΡΛΑ 79,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΓΟΒΑ ΜΕ ΜΕΣΑΙΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ 29,95 EUR

Δείτε το εδώ

TWO-TONE TWEED DRESS 29,95 EUR
TAGS