Χριστούγεννα έρχονται είπε και η Μπιγιονσέ να κυκλοφορήσε ένα νέο μπλουζάκι με την υπογραφή της, έτσι για να το γιορτάσει. Το συγκεκριμένο ρούχο είναι ένα απλό φούτερ σε μαύρο χρώμα, κόντρα στις κλασικές αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και του χρυσού, και έχει πάνω γραμμένη με λιτά, πλάγια γράμματα της φράση «Beyonce Holiday Sweater». Το κόστος της μπλούζας φτάνει στα 55 δολάρια ποσό που δεν είναι εξωφρενικό αλλά ούτε και πραγματικά προσιτό αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι μιλάμε για μία μαύρη μπλούζα που μπορεί κανείς να τυπώσει και μόνος του σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που κάνουν αυτές τις δουλειές.

Το χριστουγεννιάτικο φούτερ της Μπιγιονσέ.

Ίσως η τραγουδίστρια, βασισμένη στη δύναμη του ονόματος της, να πίστευε ότι από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το γιορτινό της φούτερ στην αγορά θα γινόταν ένα μικρό πανδαιμόνιο να που όμως έπεσε τελείως έξω. Γιατί πανδαιμόνιο μπορεί μεν να δημιουργήθηκε αλλά δεν ήταν για καλό. Κοινώς το κοινό είχε πολύ καιρό να «μισήσει» τόσο μία κυκλοφορία κάποιου celebrity όσο αυτή του φούτερ της Μπιγιονσέ. 

Το τι άκουσε η τραγουδίστρια είναι ανεκδιήγητο με τους χρήστες να λένε ότι είναι το «χειρότερο χριστουγεννιάτικο φούτερ που έχουμε δει ποτέ» και ότι πρόκειται για «ρούχο που μοιάζει με ρούχο από σούπερ μάρκετ». Κι όλα αυτά ενώ μία άλλη χρήστρια του Twitter λέει ξεκάθαρα ότι η Μπιγιονσέ μας δουλεύει αφού δεν έχει ούτε έμπνευση, ούτε φαντασία και έκανε κανονικά αρπαχτή για τα χρήματα.

Μάλλον κάτι σε αυτό το release πήγε πάρα πολύ στραβά.

 

TAGS