Η Μπέλα Χαντίντ έβγαλε στην επιφάνεια ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της ντουλάπας μιας άλλης δεκαετίας και κατάφερε να το κάνει να μοιάζει σύγχρονο. Το στράπλες τοπ δεν είναι φετινή ιστορία, παρόλο που το έχουμε αγαπήσει πολύ στο παρελθόν. Τα μεγάλα μανίκια έχουν αντικαταστήσει τους γυμνούς ώμους, για το 2019. 

Το μοντέλο, όμως, έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι μπορεί να φορέσει οτιδήποτε και να φαίνεται δροσερό, χωρίς να το κάνει θέμα ή να υπερπροσπαθεί, και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της είναι πραγματικά μια μαρτυρία  για αυτό. Επίσης, έχει δείξει ότι λατρεύει να παντρεύει 90s κομμάτια με αυτά του 2019, δημιουργώντας μία τελείως δική της εικόνα, μοναδική. 

Ανάμεσα στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Μπέλα βγήκε στο δρόμο μέσα σε ένα στυλ-ορόσημο, από παλιότερη εποχή: Άσπρο παντελόνι, άσπρο τζάκετ μακρύ και πλουμιστό στράπλες top. Τα συνδύασε με μικρή τσάντα και διάφανα πέλιδα από pvc -κάτι που φέτος παίζει δυνατά σαν τάση, όπως και τότε στα 90s. 

Κι ενώ, όπως είπαμε και παραπάνω, τα μεγάλα μανίκια έχουν την τμητική τους, το στράπλες παραμένει σέξι και απόλυτα θηλυκό. Αρκεί να συνδυαστεί σωστά, με oversized ρούχα και φετινά αξεσουάρ. Και η Μπέλα Χαντίντ το καταάφερε.  

Δείτε την πρόσφατη εμφάνισή της:

Άσπρο παντελόνι, άσπρο τζάκετ μακρύ και πλουμιστό στράπλες top.

Δείτε ένα βίντεο της Μπέλα Χαντίντ με εμφανίσεις της από την πασαρέλα, για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2019: 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS