Αν υποθέσουμε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ έχει ανάγκη από στιλιστικές συμβουλές, τότε κανένας άλλος δεν μοιάζει να είναι καταλληλότερος από την Άννα Γουίντορ, την γυναίκα που παίζει την παγκόσμια μόδα στα δάκτυλα όπως πολύ λίγες. 

Και επειδή προφανώς και η Μπέκαμ σέβεται πραγματικά την γνώμη της (οι δυο τους είναι και πολύ καλές φίλες), λίγες μόλις ημέρες αφού η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue δήλωσε πως, κατά τη γνώμη της, το πιο σωστό χρώμα για να φορέσει κανείς με μαύρο outfit, η Βικτόρια το εφάρμοσε. 

Αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό, το οποίο η Μπέκαμ συνδύασε ιδανικά με μαύρο κολάν, το οποίο άλλωστε λατρεύει και φοράει πάρα πολύ συχνά. Φυσικά η σχεδιάστρια έχει τον δικό της πολυτελή τρόπο να συνδυάζει τα κολάν, κάνοντας τα να δείχνουν πραγματικά πολυτελή.

Με μαύρο τζάκετ του οίκου Chanel το κολάν τύπου ιππασίας με το ποδαράκι που πιάνει κάτω από την λευκή της γόβα η Βικτόρια, με λίγη καθοδήγηση από την καλή της φίλη, πήγε το ταίριασμα του black and white σε άλλο επίπεδο. 

Αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό, το οποίο η Μπέκαμ συνδύασε ιδανικά με μαύρο κολάν, το οποίο άλλωστε λατρεύει και φοράει πάρα πολύ συχνά.

Δες το εδώ

SLINGBACK KITTEN-HEEL SHOES DETAILS, ΖΑRA, 25.95 EUR

Δες το εδώ

LEATHER MID HEEL SHOES DETAILS, ZARA, 45.95 EUR

Δες το εδώ

ANIMAL PRINT LEATHER HEELED SANDALS DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

Sam Edelman Margie Pumps €107.52

Δες το εδώ

STRIPPY White Heeled Sandals, TOPSHOP, $80.00

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS