Τα κολάν έχουν γίνει το δεύτερο δέρμα για κάποιες γυναίκες, εντός και εκτός γυμναστηρίου -πράγμα λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι είναι βολικά, κομψά και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, τόσο κάτω από φούστες και φορέματα όσο και κάτω από βερμούδες. Επίσης, μόνα τους με ένα μακρύ φούτερ και «άσχημα αθλητικά» αποτελούν μία στάνταρ εμφάνισης αξιώσεων της καθημερινής ρουτίνας.

Κι ενώ όλοι πιστεύαμε ότι τα κολάν είναι πολύ συγκεκριμένα ως προς το πατρόν τους και δεν σήκωναν και πολλές αλλαγές, εμφανίστηκε ένα νέο στυλ που άνοιξε νέους στιλιστκούς ορίζοντες: το κολάν με μίνι φερμουάρ στο τελείωμα των μπατζακιών του.

Εμφανίστηκε ένα νέο στυλ κολάν, που άνοιξε νέους στιλιστκούς ορίζοντες: το κολάν με μίνι φερμουάρ στο τελείωμα των μπατζακιών του.

Αυτομάτως, η μικρή αυτή λεπτομέρεια αλλάζει την εφαρμογή του δημιουργώντας μία μικρή καμπάνα, η οποία αγκαλιάζει το παπούτσι, ενώ το πάνω μέρος παραμένει ένα κολάν που αγκαλιάζει το σώμα. Πολύ όμορφος συνδυασμός και ενδιαφέρουσα προσέγγιση. 

Φοριέται κάτω από φορέματα με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή μόνο του με αθλητικά και πάει λέγοντας, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.    

Δείτε το εδώ

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 19,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 19,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 19,95 EUR

+ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ / Δείτε το εδώ

ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 25,95 EUR

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS