Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δύο κύριους στόχους όταν πρόκειται να υπολογίσουμε τι να φορέσουμε στο αεροδρόμιο: α) να βρούμε κάτι που είναι άνετο και β) κάτι όχι κραυγαλέο. Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει σε ασφαλή outfit, τα οποία δεν κάνουν μπαμ και φυσικά δεν γράφουν και ιστορία. Κακώς. Πολύ κακώς.

Η Αμάλ Κλούνεϊ δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Έχει το δικό της στυλ και δε φοβάται τον πειραματισμό, χωρίς αυτό ποτέ να την κάνει να δείχνει έξω από την εικόνα της. Μπορεί να προσαρμόσει κάθε τι στο λουκ και να μη μοιάζει παράταιρο.   

Απόδειξη μία πρόσφατη εμφάνισή της στο αεροδρόμιο της Ρώμης, όπου ο φωτογραφικός φακός την «τσίμπησε» με ένα μη συνηθισμένο ντύσιμο για αεροπορικό ταξίδι. Με σύνολο Alberta Ferretti από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αυτόν τον αέρα της σιγουριάς η Αμάλ ξεχώριζε. όπως πάντα. Το πλεκτό φόρεμα και οι σουέντ μπότες πάνω από το γόνατο, δεν είναι ένα outfit που θα επιλέγαμε εύκολα για να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, όμως πάνω σε αυτήν δεν μας κάνει καμία εντύπωση.  

Το λουκ παραπέμπει στην ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '70, είναι σούπερ κομψό και δεν ακολουθεί κανένα τρεντ: είναι διαχρονικό και θηλυκό.

Επίσης, ενώ οι μπότες πάνω από το γόνατο δεν φαίνονται αρκετά πρακτικές για ταξίδια, οι συγκεκριμένες, με αυτό το τετράγωνο τακούνι, είναι ό,τι πρέπει. 

Με λουκ Alberta Ferretti, από πάνω μέχρι κάτω. Crocheted Virgin Wool Eyelet Minidress ($1750) και Suede Over-the-Knee Boots ($1295)

Δείτε ένα βίντεο με εμφανίσεις της Αμάλ Κλούνεϊ:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS