Μπορεί το μόνο που είμαστε σε θέση να σκεφτούμε στην παρούσα φάση να είναι το καλοκαίρι που έρχεται, να χαζεύουμε ήδη μαγιό, σορτσάκια και εντυπωσιακά πέδιλα όμως στον κόσμο της μόδας τα πράγματα κινούνται αρκετά πιο γρήγορα και βρίσκονται δύο ενδυματολογικές σεζόν μποστά από εμάς.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης οι μεγαλύτεροι Οίκοι παρουσίασαν τις καινούριες τους κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, ενώ κάποιες εταιρίες έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για τις τάσεις που πρέπει να επικρατήσουν στο ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ανάμεσα τους και η ψηλή, επιβλητική μπότα με χοντρό ή λεπτό τακούνι σε κάθε ύφασμα και σχέδιο, η οποία καλύπτει σχεδόν όλο το πόδι και τελειώνει λίγο πάνω από το γόνατο. 

Ήδη από πέρισυ είχε κάνει την εμφάνιση της, σε λίγο καιρό όμως φαίνεται ότι θα είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα παπούτσια

Η έγκυος Amal Alamuddin πάντως είναι πάντα πολύ ενημερωμένη και της φοράει ήδη με περηφάνεια και με ζέστες και με κρύο, αφού ταιριάζουν άλλωστε στο κομψό της λουκ και στο αυστηρό της επάγγελμα.

Η Amal Alamuddin πήρε από τώρα ιδέες για την μεθεπόμενη σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και κυκλοφορεί με τη μπότα που θα φοράνε όλες το ερχόμενο Φθινόπωρο

 

Δες το εδώ

SCRUNCHY, $368

 

Δες το εδώ

Steve Madden Nevadaaa, 113$

 

Δες το εδώ

Gianvito Rossi, Slouchy Leather Point Toe Boots, 1625$
TAGS