Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά στο πρώτο exclusive flagship fitness equipment κατάστημα της Johnson στη Θεσσαλονίκη με αθλητικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, που πραγματοποίησε το επίσημο opening την Παρασκευή 1η Απριλίου. Το κοινό της Θεσσαλονίκης επεφύλαξε μία πολύ θερμή υποδοχή στο νέο και ιδιαίτερο αυτό χώρο της πόλης και υποδέχτηκε  με ενθουσιασμό το νέο αυτό concept. 


Το brand Matrix της Johnson, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο luxury brand παγκοσμίως στο χώρο του fitness και η γνωστή style & fashion expert υπογράφει μια εντυπωσιακή συλλογή για το brand η οποία αποτελείται από sportswear & casual wear επιλέγοντας ιδιαίτερα prints & υφάσματα σε συνδυασμό με μια μοναδική fashion oriented ματιά, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Αλεξάνδρας Κατσαίτη, με unisex & γυναικείο χαρακτήρα για όσους αγαπούν το sporty look  σε πιο urban & sexy style.


H συλλογή για τη “MATRIX” είναι διαθέσιμη στο νέο κατάστημα Johnson, στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 136, (τηλ. 2311.821634) και θα τη βρείτε σύντομα και στο επόμενο κατάστημα που αναμένεται να ανοίφει σύντομα στην Αθήνα.

TAGS