Κάθε φορά που η Alexa Chung επιλέγει να φορέσει μία τάση είναι μια αρκετά ισχυρή ένδειξη ότι σύντομα θα φορεθεί από τους πάντες. Είναι opinion leader και ινφλουένσερ σε ένα, για αυτό το λόγο και συνεγάζεται κατά καιρούς με διάφορα brand, βάζοντας την υπέροχη υπογραφή της πάνω σε σχέδια τους.

Αυτό συνέβη και τώρα, που η Chung ξεκίνησε νέα συνεργασία με την αγαπημένη σε όλους μας Superga, κάνοντας ένα ζευγάρι κλασικών, λευκών, πάνινων παπουτσιών να δείχνουν πιο φρέσκα και να φλερτάρουν με το επόμενο μεγάλο τρεντ στα sneakers.

Μετά την επέλαση των «άσχημων αθλητικών» -εντάξει όλες τα αγαπήσαμε κι αυτά, μη λέμε ψέματα, τώρα επανέρχεται η φινέτσα. Η κλασική και πολυφορεμένη γραμμή των απλών, πάνινων αθλητικών με κορδόνι επανασχεδιάζεται από την Αλέξα και έρχεται με νέες προτάσεις.  

Με τα Adidas Continental, Reebok Classic και Veja V-10 τα πάνινα παπούτσια αυξάνονται σε δημοτικότητα τελευταία.

Η υπογραφή της Τσανγκ στα old school «παπούτσια σχολείου» αποτελεί μία περαιτέρω απόδειξη ότι οι φασιονίστες μπορεί να παίρνουν ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα ugly sneakers και τα «αθλητικά του μπαμπά».

Όπως και να 'χει μιλάμε για μια σίγουρη και όμορφη αγορά, μία έξτρα δυναμική πλην ήσυχη προσθήκη στη συλλογή με τα λατρεμένα sneakers, που όλες μας πλέον έχουμε εντάξει στην καθημερινή εικόνα μας. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ONLINE

Η Chung συνδυάζει τα κλασικά πάνινα παπούτσια της με ένα oversized δερμάτινο μπουφάν και ένα midi φόρεμα-ένας κλασικός συνδυασμός για μία ωραία, σύγχρονη εικόνα πόλης.

Δείτε το εδώ

2492 SATINW WHITE $89.00

Δείτε το εδώ

2493 SATINW MUSTARD $89.00

Δείτε το εδώ

2507 SUEW CREAM $99.00

Δείτε το εδώ

2503 SATINW FULL BLACK $99.00

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS