Η Αντζελίνα Τζολί έχει από καιρό θεωρηθεί ως χολιγουντιανό,ζωντανό τοτέμ, αλλά τώρα έχει κάτι κοινό με την πραγματική εξουσία του στυλ: το ντουλάπι των παπουτσιών της.

Βγαίνοντας για μια βόλτα στην πόλη της Νέας Υόρκης, κι ενώ αυτή τη στιγμή προωθεί την καινούρια της ταινία, First They Killed My Father, η Τζολί φόρεσε το ίδιο γυμνό ύφος παπουτσιών που αγαπούν οι γυναίκες με αριστοκρατικό αέρα. Έχει επιλέξει έξυπνα «γυμνά κομμάτια» από την κορυφή έως τα νύχια, συμπεριλαμβανομένης μιας φούστας-ποίηση, όλα από τον οίκο Ryan Roche.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μονόχρωμο σύνολο, αναμφισβήτητα κομψό. Η Kέιτ Μίντλετον, η βασίλισσα Λετίσια και η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας είναι μερικές από τις «τιτλούχες» που επίσης ορκίζονται στις nude δερμάτινες γόβες, οι οποίες θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πολύ πιο μακριά εάν, φυσικά, επιλέξετε ένα ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας.

Oι nude δερμάτινες γόβες θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πολύ πιο μακριά εάν, φυσικά, επιλέξετε ένα ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας.

Δείτε ένα βίντεο με όλες τις nude αποχρώσεις γοβών του Christian Louboutin:

 

TAGS