Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ την δεκαετία του '70. Μια ιέρεια του στυλ, μία καλλονή από τις λίγες. Σήμερα, στα 75 της, η Λορίν Χάτον, μοιάζει να μην έχει ακολουθούσει την πορεία του χρόνου -σα να τον έχει ξεγελάσει. Αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι η νεότητα δεν είναι θέμα χρόνων αλλά αντίληψης και συμπεριφοράς. 

Έχει φωτογραφηθεί 40 φορές για το εξώφυλλο της κατά την διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ, ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν η πρώτη φορά που η αμερικάνική Vogue την επέλεξε, σαν μία γυναίκα «χωρίς ηλικία», για να ποζάρει στο εξώφυλλό της. 

Πρότεινε, ουσιαστικά, στις γυναίκες όλων των ηλικιών το χρώμα και τις σύγχρονες φόρμες στα ρούχα. Όσο ακολουθείς τη μόδα η ηλικία απομακρύνεται / REUTERS/Charles Platiau

Περπάτησε, πρόσφατα, στην πασαρέλα του οίκου Valentino, για την εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, στο Παρίσι και καταχειροκροτήθηκε. H Λορίν Χάτον έκανε εμφάνιση μαζί με τη Τζίτζι Χαντίντ και την Κάια Γκέρμπερ, τις σούπερ σταρ της νέας γενιάς του μόντελινγκ.

Ο σχεδιαστής του οίκου πέρασε ένα υπέροχο μήνυμα, πέρα από το προφανές, τις ageless γυναίκες.

Πρότεινε, ουσιαστικά, στις γυναίκες όλων των ηλικιών το χρώμα και τις σύγχρονες φόρμες στα ρούχα. Όσο ακολουθείς τη μόδα η ηλικία απομακρύνεται. 

Να μια ωραία συμβουλή. 

Δείτε ολόκληρο το σούου υψηλής ραπτικής του οίκου Valentino για το 2020:

Ακoλουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS