Και όλοι μιλούν για το «Κάποτε στο...Χόλιγουντ». Ο ρόλος του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι τόσο καθοριστικός και υπέροχος που είναι αρκετός για να κάνει ακόμα κι όσους δεν δήλωναν ορκισμένοι θαυμαστές του να τον αγαπήσουν από το μηδέν, τοποθετώντας τον διάσημο ηθοποιό σε μία νέα κατηγορία συμπάθειας στη συνείδηση του κοινού.

Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, που το 60's ή 70's στιλάκι που είχε στο φιλμ έχει γίνει επίσης θέμα συζήτησης (άλλωστε μιλάμε για έναν από τους ωραιότερους άντρες του παγκόσμιου σινεμά). Μάλιστα, σε μία χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας ο Πιτ είναι ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω με ντένιμ ρούχα της γνωστής αμερικανικής εταιρίας Wranger. Μιλάμε για vintage, αυθεντικά κομμάτια εκείνης της εποχής, οπότε το να μπορέσει να βρει κάποιος ακριβώς το ίδιο outfit είναι αρκετά δύσκολο.

Ωστόσο η Wrangler μόλις έδωσε ξανά στην κυκλοφορία μία πολύ κοντινή παραλλαγή του εφαρμοστού τζιν μπουφάν που φοράει ο Μπραντ, με το ίντερνετ να ενθουσιάζεται τρελά και το αναζητά με μανία.

Πρόκειται για ένα ντένιμ μπουφάν με κουμπιά που κυκλοφορεί από την εταιρία ως μοντέλο  Wrangler 124MJ και οι μοναδικές ουσιαστικές διαφορές του με το παλαιότερο σχέδιο είναι πως το τζιν ρούχο του Μπραντ είχε πιο στρογγυλεμένες τσέπες και φερμουάρ αντί για κουμπιά.

Η αυθεντική έκδοση της Wrangler με το φερμουάρ ήταν το μοντέλο 124MJ3Y και δυστυχώς έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ίδια την εταιρία, οπότε μπορεί να εντοπιστεί πλέον μονό σε κάποιο βιντατζάδικο της Αμερικής.

Δες το εδώ

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS