Στην Αμερική λένε πως κάνει κρύο τρομερό, με το θερμόμετρο να έχει χτυπήσει θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Τα fashion blogs ισχυρίζονται πως εν όψει παγετού ακόμα και οι πιο στιλάτες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Τι να βάλεις με τέτοιο χονιά; Eιδικά στο θέμα «παπούτσια» τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά αφού τα μισά και βάλε ζευγάρια της γκαρνταρόμπας μας αυτομάτως αποκλείονται.

Πάντως στη Νέα Υόρκη φαίνεται να την έχουν βρει τη λύση, αντλώντας έμπνευση από τα νέα, δερμάτινα μποτάκια του οίκου Gucci τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα μίας ψηλής δερμάτινης μπότας με τη ζεστασιά της εσωτερικής γούνας και μία σειρά από χοντρά, έντονα κορδόνια.

Το συγκεκριμένο μποτάκι θα αποτελέσει must τον χειμώνα που εξακολουθούμε να διανύουμε και θα φορεθεί πολύ ακόμα και το επόμενο φθινόπωρο παραγκωνίζοντας τα υπόλοιπα ankle boots που τόσο αγαπήσαμε

Φυσικά η τιμή του οίκου Gucci είναι ιδιαίτερα τσιμπημένη αλλά εννοείται πως μπορούμε να προτιμήσουμε μία πιο οικονομική παραλλαγή. Αυτό το χειμώνα λοιπόν είναι ώρα για κορδόνια.

Δες το εδώ

Gucci Leather ankle boot with wool $ 1,490

Δες το εδώ

Leather ankle boot $ 1,190

Δες το εδώ

LACE-UP VELVET HIGH HEEL ANKLE BOOTS DETAILS 25.99 EUR

Δες το εδώ

LEATHER ANKLE BOOTS WITH FAUX PEARLS DETAILS 69.95 EUR

 

 

 

 

 

 

TAGS