Και έτσι ξαφνικά όλο το ίνσταγκραμ ερωτεύτηκε μία μπλούζα. Την ίδια μπλούζα. Με την ίδια λαιμόκοψη, το ίδιο μπούστο, το ίδιο ντεκολτέ, την ίδια υφή.

Από το μοντέλο και ηθοποιό Rosie Huntington-Whiteley μέχρι τις πιο γνωστές influencers του διαδικτύου, όλα δείχνουν ότι αυτό το τοπ θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερο microtrends που θα δούμε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας το επόμενο διάστημα.

Δεν πρόκειται για κάποιο ύφασμα ή για κάποιο χρώμα ή για κάποιο συγκεκριμένο αξεσουάρ. Αυτό που κάνει τη αγαπημένη μπλούζα του διαδικτύου να ξεχωρίζει τόσο πολύ είναι μία πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια την οποία πολλοί σπεύδουν να αποκαλέσουν ως «η πιο σέξι λαιμόκοψη ολόκληρου του ίντερνετ». 

Οι πολύ ανοιχτοί ώμοι, το κόψιμο καρδιά ακριβώς στο σημείο που ξεκινά το στήθος και το οποίο θυμίζει σαγηνευτικό κορσέ του 18ου αιώνα, η εφαρμοστή γραμμή της και το ντεκολτέ που σταματά ακριβώς στο σημείο που πρέπει, έχει κάνει αυτό το απλά μα παράλληλα εντυπωασικό τοπ ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τον τελευταίο καιρό. 

Όπως κάθε μικρή και μεγάλη τάση της μόδας κυκλοφορεί και αυτό σε μία τεράστια ποικιλία και μπορεις να το βρεις διαθέσιμο από μεγάλες αλλά και πιο exclusive εταιρίες σε κάθε πιθανή τιμή και κάθε δυνατή χρωματική απόχρωση.

Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι πως το μπεζ και το μαύρο θα έχουν τον πρώτο λόγο, όπως συμβαίνει ήδη στο διαδίκτυο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Asos Design Jumper With Sweetheart Neckline in Brown (£28)

Δες το εδώ

Asos Design Jumper With Sweetheart Neckline in Black (£28)

Δες το εδώ

Mango Sweetheart Neckline Sweater (£30)

Δες το εδώ

Zara Bodysuit With Sweetheart Neckline (£18)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

TAGS