Στο μακρινό Χόλιγουντ οι περισσότερες celebrities δεν ντύνονται τόσο ωραία κατά τύχη ούτε γιατί έχουν όλες φανταστικό γούστο και μοναδικές ικανότητες στο styling. Οι περισσότερες από αυτές δεν κρύβουν ότι έχουν ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια κάποιου στιλίστα και να που είναι αυτοί οι τελευταίοι εκεί που εξομολογούνται τα μεγάλα μυστικά και τις αδυναμίες των πιο πετυχημένων κυριών της showbiz.

Φαίνεται λοιπόν ότι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όλες οι διάσημες ζητούν από τους στιλίστες τους να τους φέρουν παπούτσια μίας συγκεκριμένης, πολύ κομψής μάρκας παπουτσιών, η οποία διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα πέδιλα που θα βρεις εκεί έξω.

Ο λόγος για τα παπούτσια της αμερικάνικης εταιρίας Stuart Weitzman, εκεί που υπάρχουν από εντυπωσιακά ankle boots για κάθε μέρα μέχρι πολυτελή βραδινή πέδιλα για το κόκκινο χαλί. 

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη μάρκα έχει την έγκριση και την αδυναμία των μεγαλύτερων celebrities στον κόσμο, από την Jessica Alba μέχρι την Bella Hadid και την Blake Lively και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη.

Jessica Alba

Δες το εδώ

THE SIMPLE SANDAL $398

 

Blake Lively

Δες το εδώ

 

Hailey Balwin

Δες το εδώ

THE NUDISTSONG SANDAL $398

 

Rita Ora

Δες το εδώ

THE NUDISTSONG SANDAL $398
TAGS