Αν κάτι δεν υπάρχει στο Instagram, δεν υπάρχει καθόλου, συνηθίζουν να λένε, κάτι που αντικατοπτρίζει απόλυτα τα σημεία των καιρών. Και μπορεί τα Marks & Spencer να υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στις ζωές μας, ήρθε η ώρα όμως να εγκαινιάσουν και την επίσημη σελίδα τους στο Instagram. Τα @marksandspencergreece σας προσκαλούν από αυτό το καλοκαίρι, να αναζητήσετε όλα τα νέα fashion tips, μοναδικές ιδέες και trends και προτάσεις για υπέροχες εμφανίσεις, με ξεχωριστό στυλ.

Τα @marksandspencergreece σας προσκαλούν από αυτό το καλοκαίρι, να αναζητήσετε όλα τα νέα fashion tips, μοναδικές ιδέες και trends και προτάσεις για υπέροχες εμφανίσεις, με ξεχωριστό στυλ.

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και στο @marksandspencergreece θα ανακαλύψετε τη νέα Summer ’21 collection για να δημιουργήσετε αγαπημένα stylish Summer outfit που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ και θα συνοδεύσουν κάθε στιγμή της ημέρας σας. Κομμάτια σε φωτεινές αποχρώσεις, prints και διακριτικά μοτίβα θα ανεβάσουν τη διάθεση σας και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους followers της νέας Instagram σελίδας, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν αγαπημένα M&S δώρα.

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα, γίνετε μέλος της πιο fashion κοινότητας και μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε ό,τι νεότερο για το αγαπημένο σας brand.

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Courtesy of Marks & Spencer

TAGS