Δεν έχουμε ζήσει στη δυτική πλευρά του Χόλιγουντ, ούτε καν σε εκείνη την πλευρά της αμερικανικής ηπείρου, ωστόσο δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο χαμηλή μπορεί να είναι η θερμοκρασία ώστε να χρειάζεται κάποιος να κυκλοφορεί στους δρόμους μίας ηλιόλουστης (κατά τις φωτογραφίες) πόλης με τζιν σορτσάκι, μάλλινη ζακέτα και ankle boots. Ένας πολύ παράδοξος συνδυασμός ακόμα και για τα εκκεντρικά δεδομένα της σόουμπιζ. 

Η ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς πάντως τον υιοθέτησε και εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα καλοκαιρινό λουκ, τζιν σορτσάκι και λευκό φανελάκι, ταιριάζοντας το, όμως, με τα δύο πιο χειμωνιάτικα items που μπορούμε να σκεφτούμε. Μία λευκή, πλεκτή ζακέτα με φουσκωτά μανίκια και ένα ζευγάρι κρεμ μποτάκια.

Τα fashion blogs, βέβαια,  έσπευσαν να σχολιάσουν πως το πιο ανορθόδοξο στην εμφανίση της γνωστής πρωταγωνίστριας είναι το γεγονός ότι φόρεσε το τζιν, πετροπλυμμένο σορτσάκι της με μποτάκια, το ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν γίνεται να συνδυάσεις με σορτς. 

Εμείς από την άλλη να πούμε, ως υπεράσπιση στην Έμμα, πως σε μία πρόσφατη βόλτα μας σε πολύ δημοφιλές κυκλαδονήσι είδαμε περισσότερες από μία τουρίστριες με τζιν σορτσάκι και μποτάκια, πράγμα που ίσως και να σημαίνει πως αυτή η τάση που «έπαιζε» έντονα παλαιότερα επιστρέφει κάτω από τα σκεπτικά βλέμματα μας. 

Αλήθεια, Έμμα, δεν έχεις σκάσει ακόμα;

Δες την εμφάνιση της Έμμα Ρόμπερτς.

Η Έμμα Ρόμπερτς στους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ.

Αντέγραψε το λουκ τη Έμμα

Δες το εδώ

Illesteva Isabella Cat-Eye Acetate Sunglasses ($230)

Δες το εδώ

Line & Dot Scarlett Cardigan €62.29

Δες το εδώ

Hanes x Karla The Crew Tee €27.08

Δες το εδώ

The Short Repurposed Denim Shorts RE/DONE PriceEUR 166.54

Δες το εδώ

By Far Lada 50mm Ankle Boots ($490)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS