Η Ελένη Μενεγάκη, εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια και το πιο αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, είναι και μία γυναίκα με ευαισθησίες, γεγονός που το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος πρωτοστατεί στην εκστρατεία της ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, ενώ είναι και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Estée Lauder Companies για την Ελλάδα. Μαζί με τον διάσημο shoe designer Dukas, δημιούργησαν και φέτος το γνωστό Pink Ribbon Bracelet το οποίο διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία και τα χρήματα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στην έρευνα για την καταπολέμηση του πιο συχνού γυναικείου καρκίνου των τελευταίων δεκαετιών.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ένα κτίριο, διαφορετικό κάθε χρόνο, φωταγωγείται με τα ροζ χρώματα της καμπάνιας, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει σταθερά το παρών. Φέτος, ήταν η σειρά του Εθνικού Θεάτρου να «ντυθεί» στα ροζ, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να ενισχύει τον ιερό σκοπό της βραδιάς με την παρουσία της.

Φέτος, ήταν η σειρά του Εθνικού Θεάτρου να «ντυθεί» στα ροζ, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να ενισχύει τον ιερό σκοπό της βραδιάς με την παρουσία της.

Φορώντας ένα λευκό κοστούμι και έχοντας τα μαλλιά της σε έναν εντυπωσιακό κότσο, η Ελένη εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά, αποδεικνύοντας ότι το λευκό είναι ένα χρώμα που μπορεί άνετα να φορεθεί και εκτός καλοκαιριού. Το υπέροχο λουκ της συμπλήρωνε ένα ροζ κραγιόν το οποίο τόνιζε τα υπέροχα χείλη της. Όσο για τα αξεσουάρ της (τσάντα και παπούτσια) προτίμησε γήινους τόνους και συγκεκριμένα το μπεζ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS