Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεφύγει πια από τα στενά όρια του τραγουδιού. Είναι ένα icon της εποχής, με πολύπλευρο ταλέντο, διαρκή παρουσία στα social media και μία αμεσότητα η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι φίλη μας.

Εκτός όλων των άλλων, είναι και μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία αγαπά τη γυμναστική και τη μόδα, κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση.

Η λίστα με τις καλοντυμένες έχει πάντα μία θέση για εκείνη ενώ συχνά πυκνά τολμά να πειραματιστεί με το στυλ της δοκιμάζοντας ανατρεπτικά σύνολα. Βέβαια, καλός και ο πειραματισμός, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλεις να επενδύσεις στα κλασικά και διαχρονικά, δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε με το πιο απλό κομμάτι, να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή.

Βέβαια, καλός και ο πειραματισμός, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλεις να επενδύσεις στα κλασικά και διαχρονικά, δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε με το πιο απλό κομμάτι, να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή.

Όπως συνέβη σε εγκαίνια μαγαζιού στη Γλυφάδα στα οποία εμφανίστηκε με το λατρεμένο little black dress, το οποίο κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ντουλάπα της. Παρά την απλότητα της εμφάνισής της, η Δέσποινα ήταν για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS