Ο χειμώνας αναμένεται βαρύς και ελπίζουμε πιο κοινωνικός από τον περασμένο, τον οποίο περάσαμε μέσα στα σπίτια, άντε στην καλύτερη σε κανένα πάρκο με καφέ στο χέρι. Η φόρμα και η χοντρή ζακέτα έγιναν ο μόνιμος συνοδός μας, με τα υπέροχα και κομψά χειμωνιάτικα ρουχαλάκια μας να μαραζώνουν μέσα στη ντουλάπα. Και μιας και τα περσινά trends δεν τα χαρήκαμε και πολύ, η βιομηχανία της μόδας τα λανσάρει εκ νέου, για να μην πάνε και χαμένα.

Η φόρμα και η χοντρή ζακέτα έγιναν ο μόνιμος συνοδός μας, με τα υπέροχα και κομψά χειμωνιάτικα ρουχαλάκια μας να μαραζώνουν μέσα στη ντουλάπα. Και μιας και τα περσινά trends δεν τα χαρήκαμε και πολύ, η βιομηχανία της μόδας τα λανσάρει εκ νέου, για να μην πάνε και χαμένα.

Ένα από τα πιο υποσχόμενα – το οποίο πέρασε και δεν ακούμπησε – ήταν και τα μπλουζάκια σε σχήμα καρδιάς ή αλλιώς sweetheart neckline, τα οποία καμαρώσαμε σε όλα τα ενημερωμένα Instagram accounts, από fashion bloggers μέχρι διάσημες κυρίες του Hollywood.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ το «κόψιμό» του κολακεύει ιδιαίτερα τα κόκαλα στο στέρνο, ένα από τα κατεξοχήν πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος. Είναι τόσο απλό και παράλληλα τόσο ιδιαίτερο, που ταιριάζει άψογα με όλα τα στυλ ντυσίματος, είτε είναι απλά είτε πιο εξεζητημένα. Ο δικός μας αγαπημένος συνδυασμός είναι με φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι και σέξι μυτερά μποτάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

ASOS DESIGN jumper with sweetheart neckline in sand

POLKA DOT CROP TOP - Zara

Puff Sleeve Jacquard Top

Kεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS