Για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν εντύπωση αυτό το καλοκαίρι, η United Colors Of Benetton κάνει το ντεμπούτο της με μια σειρά γυαλιών ηλίου σε έντονα χρώματα, συνδυάζοντας το ιδιαίτερο στυλ των κλασικών γυαλιών με μια νέα unisex και μοντέρνα γραμμή. 

Εμπνευσμένα από τα στρογγυλά ρετρό γυαλιά που φορούσε ο John Lennon, τη γοητεία των 70's ή τα μεγάλα, τολμηρά γυαλιά που φορούσε ο Kurt Cobain, τα γυαλιά ηλίου της Benetton διατίθενται σε έξι διαφορετικά σχέδια και σε εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων.

Τα γυαλιά ηλίου λένε πολλά περισσότερα για το στυλ μας από όσο πιστεύουμε, γι’ αυτό και έχουν γίνει ένα άκρως απαραίτητο αξεσουάρ. Εμπνευσμένα από τα σχήματα των γυαλιών της δεκαετίας του '50, αλλά με τεχνολογία αιχμής και λαμπερά χρώματα, τα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της United Colors της Benetton είναι συλλεκτικά αξεσουάρ που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εμπνευσμένα από τα στρογγυλά ρετρό γυαλιά που φορούσε ο John Lennon, τη γοητεία των 70's ή τα μεγάλα, τολμηρά γυαλιά που φορούσε ο Kurt Cobain, τα γυαλιά ηλίου της Benetton διατίθενται σε έξι διαφορετικά σχέδια και σε εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων. Είναι κατασκευασμένα από TR90, ένα πολυμερές πλαστικό από ίνες νάιλον και άνθρακα, το οποίο είναι ελαφρύ, εύκαμπτο και ανθεκτικό στους κραδασμούς.

Η ιδιαίτερη τεχνολογία κατασκευής τους επιτρέπει στα γυαλιά να έχουν ρυθμιζόμενα μπράτσα και σε ορισμένα μοντέλα είναι επενδυμένα με καουτσούκ ώστε να είναι πιο άνετα όταν τα φοράτε.

Η ιδιαίτερη τεχνολογία κατασκευής τους επιτρέπει στα γυαλιά να έχουν ρυθμιζόμενα μπράτσα και σε ορισμένα μοντέλα είναι επενδυμένα με καουτσούκ ώστε να είναι πιο άνετα όταν τα φοράτε. Σε όλα τα μοντέλα οι φακοί είναι καθρέφτες και έρχονται σε έντονη αντίθεση με το χρώμα του σκελετού. Τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της Benetton: ροζ, λευκό, μωβ και μπλε με μαύρο φινίρισμα. Όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας…

*Η πρώτη συλλογή γυαλιών ηλίου της United Colors of Benetton θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

H United Colors Of Benetton κάνει το ντεμπούτο της με μια σειρά γυαλιών ηλίου σε έντονα χρώματα, συνδυάζοντας το ιδιαίτερο στυλ των κλασικών γυαλιών με μια νέα unisex και μοντέρνα γραμμή. 

Δείτε ένα βίντεο με τη συλλογή Benetton για το καλοκαίρι:

 

TAGS