Ενδεχομένως να είναι οι πιο στιλάτες celebrities στο Χόλιγουντ. Παρέα με τo έτερο fashion icon που ακούει στο όνομα Βικτόρια Μπέκαμ, είναι αυτές για τις οποίες είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν έχουν στιλίστα, διαθέτουν την δική τους αλυσίδα ρούχων και πλέον είναι πιο διάσημες για την ιδιότητα τους ως σχεδιάστριες και επιχειρηματίες παρά για τις ικανότητες τους στην υποκριτική.

Η Mary Kate και η Ashley Olsen έχουν γυρίσει εδώ και πολλά χρόνια την πλάτη στην μεγάλη και την μικρή οθόνη και ασχολούνται με τις εταιρίες που έχουν ιδρύσει, γεννόμενες δύο από τις πιο πετυχημένες και πλούσιες, αυτοδημιούργητες γυναίκες στην αμερικανική μόδα. 

Πολλές τις θαυμάζουν και ακόμα περισσότερες θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα κομμάτι με την υπογραφή τους στην ντουλάπα τους, το πρόβλημα, όμως, είναι πως τα κομμάτια του brand τους αξίζουν εκατοντάδες ευρώ.

Οπότε το λες και λογικό το γεγονός ότι ο πλανήτης των social media δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση των δύο υπερδιάσημων αδελφών ότι λανσάρουν μία συγκεκριμένη σιερά ρούχων σε τιμές πολύ πιο προσιτές απ' ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η εν λόγω κολεξιόν που έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο και αναμένεται με αγωνία πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στα καταστήματα Kohl's, το μοναδικό φυσικό σημείο όπου μπορεί κανείς να αγοράσει πλέον τα προϊόντα με την υπογραφή του brand Elizabeth and James, αλλά και στο ίντερνετ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Με τιμές που όπως έχει ήδη ανακοινωθεί δεν πρόκεται να ξεπερνούν τα 60 δολάρια, ενώ θα αρχίζουν μόλις από τα 20 η προσεχής σειρά ρούχων των αδελφών Όλσεν αναμένεται να σπάσει κυριολεκτικά ταμεία. 

Την στιγμή που οι ίδιες υπόσχονται πως τα νέα τους ρούχα θα διατηρήσουν απόλυτο της υψηλή ποιότητα παρά τις μειωμένες τιμές, ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικά κομμάτια που κυκλοφορούν ήδη με την υπογραφή τους.

Δες το εδώ

Elizabeth and James Shirley Skirt ($345)

Δες το εδώ

ELIZABETH AND JAMES McKinley oval-frame acetate sunglasses$185

Δες το εδώ

Elizabeth and James Preweitt Cotton Mini Skirt ($275)

Aκολοθήστε το WomanTOC στο Instagram.

TAGS