Η Άννα Γουίντουρ ξέρει από μόδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει εδώ και χρόνια τα ηνία της αμερικάνικης Vogue και η γνώμη της μετρά όσο λίγων στη βιομηχανία της μόδας.

Μπορεί να την ακολουθεί η φήμη μιας αυστηρής, αγέλαστης και απαιτητκής γυναίκας καριέρας (βέβαια, αυτό θα θεωρούταν ατού για έναν άνδρα στην αντίστοιχη θέση) αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει συμβάλλει στην ανάδειξη σχεδιαστών που σήμερα θεωρούνται κλασικοί, έχει δώσει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα και έχει εξαιρετικό προσωπικό στυλ. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ της, είναι ότι αγαπά τις «στολές»- δηλαδή υιοθετεί ένα συγκεκριμένο συνδυασμό ρούχων σε πολλές εκδοχές. Όπως φαίνεται, έχει καταλήξει στην αγαπημένη της στολή γι΄αυτό το καλοκαίρι, και αυτή δεν αποτελείται παρά από 3 κομμάτια. 

 

 

Στις περισσότερες πρόσφατες εμφανίσεις της, η Γουίντουρ φοράει ένα μίντι φλοράλ φόρεμα σε έντονο χρώμα, ένα ζευγάρι nude πέδιλα Manolo Blahnik και ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους. Μάλιστα, η ίδια δε φοβάται να συνδυάσει το κολιέ, που μπορεί να έχει έντονη απόχρωση και λάμψη, με ένα εξίσου busy φόρεμα- μόνο εκείνη θα μπορούσε να πετύχει το more is more με μόνο δύο κομμάτια. 

Η Άννα Γουίντουρ δεν αποχωρίζεται αυτό το συνδυασμό

Αν διστάζεις να φορέσεις δύο διαφορετικά μοτίβα (η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν αναδεικνύει τις σταρένιες, μεσογειακές επιδερμίδες), αλλά θέλεις να ακολουθήσεις την τάση, προτίμησε ένα φόρεμα σε παστέλ απόχρωση με ένα εντυπωσιακό κολιέ, ή ένα φόρεμα με λουλούδια συνδυασμένο με ένα λεπτό κολιέ με νόμισμα. 

 

 

Δες παρακάτω μερικές επιλογές για να υιοθετήσεις το στυλ της. 

Δες το εδώ. 

Φόρεμα με print, Mango

Δες το εδώ. 

Παστέλ κολιέ με λουλούδια, Accesorize

Δες το εδώ. 

Nude πέδιλα, Musier Paris

 

 

TAGS