Ένα βίντεο που δείχνει ότι γυναίκες με πολύ διαφορετικά σώματα μπορούν να υποστηρίξουν το ίδιο outfit, αποδεικνύει ότι το body positivity είναι πραγματικότητα και σε ότι αφορά το στυλ, το μέγεθος δεν μετράει. Στις μέρες μας, οι γυναίκες αρκεί να έχουν αυτοπεποίθηση και προσωπική αίσθηση του στυλ και μπορούν να «παίζουν» με την μόδα χωρίς όρια!

Δεκατέσσερις γυναίκες μεγέθους 0 έως 26 φόρεσαν το ίδιο μίνι καλοκαιρινό φόρεμα και συζητούν τις εμπειρίες τους - πώς νιώθουν όταν επιλέγουν φορέματα για ένα look, τι προτιμούν, τι θα ήθελαν διαφορετικό και πώς αισθάνονται με το σώμα τους.

Μία από τις γυναίκες σχολιάζει πως λατρεύει το συγκεκριμένο φόρεμα αφού τα μανίκια νυχτερίδα που πέφτουν ανάλαφρα όχι μόνο κρύβουν επιμελώς τα χαλαρά μπρατσάκια αλλά προσδίδουν κομψότητα στην εμφάνισή της.

Μια άλλη σχολιάζει πως είναι σημαντικό να τονίζεις τη μέση, ειδικά αν είσαι μικρόσωμη. Υποστηρίζει πως αν ένα ρούχο πέφτει χαμηλά στη μέση την κάνει να φαίνεσαι κοντύτερη, για αυτό της αρέσει το συγκεκριμένο που έχει σούρα κάτω από το στήθος.   

Μια plus size γυναίκα σημειώνει πως ήξερε από την αρχή πως το συγκεκριμένο φόρεμα θα οριοθετεί ομοιόμορφα τη φιγούρα της όπως φαίνεται από μπροστά, αλλά όταν το βλέπεις από το πλάι της προσδίδει όγκο.

Τέλος, μια από τις γυναίκες που δοκίμασαν το συγκεκριμένο φόρεμα «ορκίζεται» στα  ρούχα σε γραμμή αμπίρ γιατί η σούρα ακριβώς κάτω από το στήθος κολακεύει τις σιλουέτες σε σχήμα μήλο.

Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο παρακάτω

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS