Ίσως η λογική σου σού λέει πως όταν ακούς την φράση «ρούχο που δεν κολακεύει το σώμα» πρέπει να αρχίσεις να τρέχεις όσο πιο μακριά μπορείς. Κι όμως, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια, μερικές «διαστροφικές», θα έλεγε κανείς, τάσεις της μόδας που μας κάνουν να θέλουμε να πέσουμε στην αγκαλιά τους και να τις κρατήσουμε όσο πιο κοντά μας γίνεται. 

Στην αρχή ήταν τα φαρδιά, φθαρμένα φούτερ, στη συνέχεια ήταν τα χαβανέζικα πουκάμισα και τώρα σειρά έχουν τα μακριά σορτσάκια, κάτι ανάμεσα σε σορτς και αθλητική βερμούδα δηλαδή, με κάθε πιθανό ύφασμα που μπορεί να συναντήσει κανείς στην αγορά. 

Μιλάμε για ένα σχετικά τρομακτικό trend που δύσκολα κολακεύει ακόμα και μία γυναίκα με τις αναλογίες της Μπέλα Χαντίντ, κοινώς και ψηλή να είσαι πάλι δεν θα αναδείξει το σώμα σου.

Ωστόσο μας αρέσει για όλους τους ουσιαστικούς λόγους που γίνεται να σου αρέσει κάποια τάση της μόδας. Είναι κουλ, είναι βολικό, είναι άνετο, είναι εύκολο, είναι παιχνιδιάρικο, είναι δροσερό, είναι και statement - αν ξέρεις πως να το φορέσεις. 

Το θέμα με τη συγκεκριμένη τάση είναι πως λέει πολλά για το στυλ μας και την προσωπικότητα μας, ίσως και για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας μέσα στα ρούχα, ακόμα κι αν τελικά δεν λέει ιδιαίτερα πράγματα για το πόσο καλλίγραμμο και σέξι δείχνει το σώμα μας. 

Τελικά για σένα τι μετράει πιο πολύ; Εσύ αποφασίζεις, για να αναφερθούμε στην παλιά, πετυχημένη, αστυνομική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Δες το λουκ.

Δες το εδώ

Longline Denim Shorts 46,00 €

Δες το εδώ

SHORTS WITH BELT DETAILS, ΖΑRA, 45.90 USD

Δες το εδώ

Opening Ceremony TAILORED BUCKLE SHORT EUR 226,79

Δες το εδώ

ASOS DESIGN Curve denim high rise longline short in midwash blue $48.00

Δες το εδώ

Belt soft fabric shorts, ΜΑΝGO, $59.99

 

 

 

TAGS