Στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση οι δύο Δούκισσες, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, εμφανίστηκαν σόλο και με δροσερό λουκ, στις κερκίδες του Γουίμπλετον. Παρόλα αυτά και ενώ όλα τα μάτια ήταν στραμένα πάνω τους με θαυμασμό μια μικρή απογοήτευση παραμόνευε στη γωνία. 

Το ντύσιμο και των δύο ήταν χρωματικά άρτιο και καθώς ταίριαζε στην περίσταση και στην καλοκαιρινή ζέστη του Λονδίνου. Η Κέιτ μέσα στο λευκό με μαύρα πουά φόρεμά της, με τα ντραπέ στοιχεία ξεχώρισε για άλλη μία φορά. Η εικόνα της ήσυχη αλλά κομψή όπως ακριβώς αρέσει στους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Το ντύσιμο και των δύο ήταν χρωματικά άρτιο και καθώς ταίριαζε στην περίσταση και στην καλοκαιρινή ζέστη του Λονδίνου / ΦΩΤΟ REUTERS

Η Μέγκαν από την άλλη, τόλμησε να κάνει μια πιο μοδάτη εμφάνιση, μέσα σε ένα oversized ριγέ πουκάμισο με λευκό παντελόνι, oversized και μακρύ, κι αυτό. Ωραία εικόνα για να παρακολουθήσεις μια θεατρική παράσταση απογευματινή, όχι έναν αγώνα τένις στο Γουίμπλετον σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Το casual στοιχείο της εικόνας της σε συνδυασμό με το fashion κομμάτι ενόχλησε τους φαν των royals που αναζητούν μια πιο ραφιναρισμένη ραφή. 

Η Μέγκαν δείχνει να θέλει να περάσει το δικό της στυλ στους βασιλικούς κύκλους. Για να δούμε εάν θα το πετύχει. 

Το casual στοιχείο της εικόνας της σε συνδυασμό με το fashion κομμάτι ενόχλησε τους φαν των royals που αναζητούν μια πιο ραφιναρισμένη ραφή / ΦΩΤΟ REUTERS

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο με την εμφάνισή της: 

 

TAGS