Αν ερχόταν κάποιος, περίπου δέκα χρόνια πριν, και μας έλεγε ότι το πιο δημοφιλές τρεντ στα σουτιέν αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα ήταν το φαρδύ, αθλητικό μπουστάκι και γενικότερα οτιδήποτε μεγάλο και υπερβολικά άνετο που πιέζει το στήθος (αντί να το αναδεικνύει) και το οποίο θυμίζει πολύ τα εσώρουχα της γιαγιάς μας, τότε πιθανότατα να τον παιρνούσαμε για τρελό.

Και να που όμως η συγκεκριμένη τάση είναι εδώ, πιο πραγματική από ποτέ και, μάλιστα, επιβεβαιώνεται από επίσημα στοιχεία και έρευνες. Μία πολύ πρόσφατη μελέτη που έγινε στην Αμερική από την στατιστική εταιρία NPD Group δείχνει πως τα αθλητικά σουτιέν ζουν τη μεγαλύτερη δόξα τους, σημειώνοντας κάθε χρόνο σημαντική άνοδο στις πωλήσεις τους. 

Σύμφωνα με επίσημα νούμερα, πέρυσι τα αθλητικού τύπου εσώρουχα πούλησαν 6% περισσότερο από πρόπερσι και φέτος τα νούμερα αναμένεται να είναι ακόμα πιο αυξημένα.

Όλα αυτά, άλλωστε, αποδεικνύονται και από το Instagram. Είτε μιλάμε για bloggers που κάνουν γυμναστική, είτε για influencers που έχουν συνδυάσει το αθλητικό τους σουτιέν με τζιν και ζακέτα, η τάση είναι εμφανέστατη και είναι παντού. 

Η εποχή των σέξι, διάφανων εσωρούχων με την ενίσχυση έχει περάσει για τα καλά. Και τώρα όλο το παιχνίδι έχει στηθεί γύρω από την άνεση και την στιλάτη κομψότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Outdoor Voices TechSweat Crop Top ($24)

Δες το εδώ

NIKE Indy metallic mesh-paneled Dri-FIT stretch sports bra$40.00

Δες το εδώ

The Active Racerback Bra $35

 Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS