Τι έχουμε όταν βάλουμε μαζί κάποιους από τους πιο διάσημους εκπροσώπους του κινηματογράφου και της μουσικής, μερικά από τα πιο όμορφα ανερχόμενα μοντέλα του πλανήτη κι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί σε τάση το τελευταίο διάστημα; Μάλλον το ετήσιο γκαλά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Saint Tropez της Νότιας Γαλλίας, το οποίο παρά τη μόνιμη εκτυφλωτική λάμψη του διοργανώνεται για πολύ καλό σκοπό. 

Ο διάσημος ηθοποιός, γνωστός για την έντονη ευαισθητοποίηση του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος διοργανώνει ετήσιο γκαλά του ιδρύματος του στην κοσμοπολίτικη πόλη της νότιας Γαλλίας με καλεσμένους την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz και όχι μόνο.

Η λαμπερή εκδήλωση έγινε σε ένα υπέρλαμπρο περιβάλλον πριν από μερικές ημέρες και το άγρυπτο βλέμμα των δημοσιογραφών αλλά και των social media δεν μπόρεσε να μην προσέξει ότι οι περισσότερες εντυπωσιακές παρουσίες της ημέρας είχαν μία συγκεκριμένη ενδυματολογική γραμμή. Η οποία δεν ήταν άλλη από το διάσημο naked dress, το γυμνό φόρεμα με τις διαφάνειες με λίγα λόγια, που έκλεψε την παράσταση πάνω στα καλλίγραμμα κορμιά των πανέμορφων μοντέλων που βρέθηκαν στο γκαλά.

Και κάπου εδώ μπαίνει στη μέση και ο παράγοντας κουτσομπολιό με τα σχόλια στο Twitter να έχουν πάρει φωτιά, κάνοντας λόγο για την γνωστή αγάπη του ηθοποιού στα μοντέλα γενικότερα, κάτι που μάλλον έχουν πάρει χαμπάρι και οι ίδιες και προσπαθούν να τον δελεάσουν με κάθε τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS