Η Julia Roberts, μπαίνει για τρίτη φορά σε ένα κατάστημα Calzedonia για να ψωνίσει. Είναι κεφάτη και με cool διάθεση και φοράει ένα υπέροχο καλσόν Calzedonia. Είναι απλά ο εαυτός της.

Δεν θα σας αποκαλύψουμε τη συνέχεια του σποτ, ή το πως η Julia Roberts βρέθηκε να έχει …τέσσερα πόδια, αλλά απλά θα σας περιγράψουμε την τελευταία σκηνή όπου οι γυναίκες που ψωνίζουν στο κατάστημα της Calzedonia, εμφανίζονται όλες με το καλσόν που είχε φορούσε η Julia Roberts και δεν χάνουν την ευκαιρία για μία selfie στα …πόδια της.

Η Julia Roberts είναι πραγματικά η τέλεια πρέσβειρα για την Calzedonia. Διαχρονικό icon, η φήμη της είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κι επιδεικνύει ένα προφίλ γενικής εκτίμησης. Ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα και τις αξίες που οι γυναίκες αποδίδουν στο brand: στυλ, θετικότητα, ενέργεια.

Στα λίγα δευτερόλεπτα του σποτ που συμμετέχει η Julia, αποκαλύπτεται και η ευρηματικότητα του σκηνοθέτη Grant Heslov ο οποίος είναι βραβευμένος με Οσκαρ για την ταινία Argo. Tα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και το TV spot έχει τη λογική σίκουελ σε σχέση με το προηγούμενο διαφημιστικό του brand κι έρχεται να ενισχύσει τη σχέση της Robert’s με την Calzedonia.

Αλλωστε, η προσοχή που δίνει η Julia Roberts στην εικόνα και το στυλ της ταιριάζει απόλυτα με την εκπληκτική προσοχή που δίνει και η Calzedonia στη λεπτομέρεια και στην δημιουργία των νέων τάσεων στη μόδα.

TAGS