ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί αυτό το φεμινιστικό T-shirt προκάλεσε τόσα αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ;

Μια φωτογραφία του brand J.Crew έγινε φλέγον θέμα συζήτησης στο Twitter.

Γιατί αυτό το φεμινιστικό T-shirt προκάλεσε τόσα αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ;

Μόνο καλές ήταν οι προθέσεις του J.Crew, όταν δημιούργησε το T-shirt με σλόγκαν "I'm a feminist too". Το αμερικάνικο brand συνεργάστηκε για τη δημιουργία του με το Prinkshop, το οποίο κατασκευάζει ρούχα και αξεσουάρ με ακτιβιστικά μηνύματα, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στην εταιρεία Girl Up που συγκεντρώνει χρήματα για την εκπαίδευση των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

Παρ΄όλα αυτά, το Twitter είχε (όπως πάντα) κάποιες αντιρρήσεις για το εν λόγω εγχείρημα. Το T-shirt βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, με τα πυρά να αφορούν κυρίως την απόφαση του brand να φωτογραφήσει ένα μικρό αγόρι να το φοράει.

"Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε παιδιά για να περάσετε πολιτικά μηνύματα. Ένα παιδί 5 χρονών δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ", έγραφε ένα σχόλιο, ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι "τα παιδιά δεν έχουν τις νοητικές ικανότητες να συλλάβουν μια ιδεολογία".

Από την άλλη, υπήρξαν χρήστες που επιδοκίμασαν την κίνηση, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να εμφυσήσεις σε ένα παιδί την ιδέα της ισότητας των φύλων και των γυναικείων δικαιωμάτων.

Το J.Crew επέλεξε να σχολιάσει το γεγονός με την απλή φράση: "To J.Crew υποστηρίζει την ισότητα και είναι προσιτό σε όλους".

Πάντως, οι κριτικές έφεραν αναμφίβολα δημοσιότητα στο -T-shirt , το οποίο είναι πλέον ήδη sold out σε ορισμένα μεγέθη.

Read Next

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Περισσότερα από

Μόδα

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.

16 Ιαν 2026

Letizia της Ισπανίας | Με statement jacket που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα statement jacket που χαρίζει τον fashion παράγοντα ακόμα και σε ένα απλό look.

16 Ιαν 2026
16 Ιαν 2026

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την αγαπημένη τσάντα της πριγκίπισσας Diana

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την τσάντα που λάτρεψαν γυναίκες όπως η Carolyn Bessette, η Grace Kelly και η Πριγκίπισσα Diana.

16 Ιαν 2026

Τα μπουφάν και τα παλτό από τη Zara που θα βρεις με έκπτωση και είναι must για τον χειμώνα

Τα παλτό και μπουφάν από τη Zara που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

16 Ιαν 2026

10 items με έκπτωση από τη Zara που αξίζει να αποκτήσεις | Κοστίζουν έως 50 ευρώ

Ποια κομμάτια από τη Zara αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

16 Ιαν 2026

Αυτό είναι το κολακευτικό παντελόνι που είναι πιο άνετο και από το αγαπημένο σου τζιν

Το άνετο παντελόνι που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ASAP.