Η γκουρού του γαλλικού στυλ στο διαδίκτυο, η YouTuber που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο κανάλι της εκατομμύρια followers οι οποίοι καταφεύγουν σε αυτή κάθε φορά που χρειάζονται κάποια συμβουλή για ρούχα ή μακιγιάζ, η Justine Leconte, ενώνει τις δυνάμεις της με την γκουρού της σκανδιναβικής μόδας, Jenny Mustard, η οποία παίζει τα λουκ των γυναικών σε Σουηδία, Δανία, Φιλανδία και Νορβηγία στα δάκτυλα των δύο χεριών της. 

Οι δύο influencers γύρισαν δύο ξεχωριστά βίντεο μαζί, για λογαριασμό των καναλιών τόσο της μίας όσο και της άλλης, και έβαλαν στο τραπέζι τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που καθορίζουν δύο στυλ που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν να έχουν πολλά κοινά, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρουν σημαντικά. 

Η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν άψογα τόσο το γαλλικό όσο και το σκανδιναβικό στυλ στη μόδα, ωστόσο και οι πιο καλοντυμένες γυναίκες και στα δύο αυτά σημεία του χάρτη θα σου πουν ότι υπάρχουν μερικές ειδοποιές διαφορές.

Η Leconde και η Mustard σε ρόλο αναλυτών της μόδας πιάνουν ένα-ένα τα πιο αγαπημένα items των στιλάτων κοριτσιών σε Γαλλία και Σκανδιναβία χωρίζοντας τα ανά περίσταση. Tι θα φορούσες μία συνηθισμένη μέρα στο γραφείο; Αν αγαπάς το γαλλικό στυλ τότε το κοστούμι και τα παπούτσια με τακούνι είναι must. Αν αισθάνεσαι πιο κοντά στο σκανδιναβικό τότε μπορείς να φορέσεις ένα καλοραμμένο τζιν και sneakers μαζί με ένα oversized σακάκι. Δύο εμφανίσεις το ίδιο μίνιμαλ αλλά με εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Οι δύο YouTubers συνεχίζουν την ανάλυση συγκρίνοντας τι θα φορούσαν σε αρκετές διαφορετικές περιστάσεις και μας βάζουν σε δίλημμα. Γαλλία ή Σκανδιναβία; Εσύ που αισθάνεσαι ότι ανήκει περισσότερο η προσωπική αισθητική σου;

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS