Όλες και όλοι έχουμε εκείνο το στυλ τζιν που αγαπάμε περισσότερο από τα άλλα, εκείνο που φοράμε περισσότερο και πως βολεύει πιο πολύ από τα άλλα και τελικά έχει την καλύτερη εφαρμογή πάνω μας. 

Βέβαια όλα αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ακόμα και σε ένα τόσο κλασικό item, το οποίο έχει δεχθεί εκατοντάδες παραλλαγές μέσα στα χρόνια, οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Με άλλα λόγια ένα τζιν θα είναι πάντα ένα τζιν.

Παρ'όλα αυτά, οι φετινές τάσεις της μόδας θέλουν τα ντένιμ παντελόνια λιγότερο προβλέψιμα από κάθε άλλη φορά με τα τζιν να αποκτούν τα πιο φρέσκα μοτίβα που έχουμε δει, πιθανότατα, από τα 70's και μετά.

Τα τζιν παντελόνια αποκτούν την ποικιλομορφιά και την τσαχπινιά ενός πρωτότυπου, ιδιαίτερου υφασμάτινου παντελονιού και εμπνέουν από την αρχή το στυλ μας. Με τυπώματα φρούτων, λουλουδιών ή ακόμα και με το αγαπημένο μοτίβο του tie dye να πρωταγωνιστεί, σίγουρα αυτό είναι το ρούχο που θα κάνει την διαφορά σε όσες έχουν βαρεθεί τρομέρα το ντένιμ όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα και θα μας κάνει να ερωτευτούμε το πιο χιλιοφορεμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Ρίξε μία ματιά στα τζιν που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Simon Miller Floral Straight-Leg Jeans ($293)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Miaou Junior Jeans ($295)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Mother Denim The Hustler Ankle Fray - Mystical AF ($238)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Calvin Klein Jeans Est. 1978 Printed Straight-Leg Jeans ($238)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Ganni Tie-Dye Wide-Leg Jeans ( $223) $134

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS