Μπορεί τα αθλητικά να έχουν την τιμητική τους και να φοριούνται με τα πάντα, αλλά και τα ψηλά τακούνια είναι ό,τι πιο γυναικείο σε αξεσουάρ υπάρχει. Ας μην ξεχάσουμε και τα βασικά. Η Κάια σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, στο Παρίσι, μας θύμησε κάτι από την αιώνια κομψότητα των σούπερ μόντελ. Ανακάλυψε το πιο κολακευτικό παντελόνι που μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει με τα ψηλά τακούνια της. Αρκεί τα τακούνια της να είναι «πειραγμένα» και να μην έχουν την κλασική μορφή της απλής γόβας. Και αρκεί το παντελόνι να είναι ροκ. 

Και τι πιο ροκ από ένα ριγέ με κόκκινες και μαύρες κάθετες ρίγες; Όσο για τα ψηλοτάκουνα εννοείται ότι έχουν κι αυτά λουριά και αγκράφες. Το αποτέλσμα είναι ένας δυναμικός συνδυασμός βγαλμένος από το κεφάλαιο «κλασικά εικονογραφημένα» της μόδας. 

Τα τακούνια επιμηκύνουν το σχήμα του ποδιού, οπότε η σύζευξη του φυσικά κολακευτικού ριγέ μοτίβου με το πρόσθετο ύψος των τακουνιών θα κάνει θαύματα για τη φιγούρα μιας γυναίκας, αν αυτό είναι αυτό που επιθυμεί κάποια.

Δες στο βίντεο πώς συνδύασε τον κολακευτικό συνδυασμό παντελόνι- ψηλά τακούνια η Kaia Gerber και πώς θα αποκτήσεις το λουκ:    

H Kaia Gerber φοράει παντελόνι The Kooples, με κάθετες μαύρες και κόκκινες ρίγες ($295) and μαύρες βελούδινες T-Strap γόβες με λουριά ($450), καθώς και Roberi & Fraud Betty γυαλιά ηλίου ($175)

Δείτε το εδώ

The Kooples Trousers With Vertical Red and Black Stripes ($295)

Δείτε το εδώ

The Kooples Black Velvet T-Strap Pumps ($450)

 

TAGS